Врати София

В нашата изложбена зала в гр. София, бул. Сливница, бл. 173 ( В близост до м-н LidL ) ще откриете голямо разнообразие от интериорни и екстериорни решения за Вашия дом. С цел да Ви улесним при избора на необходимата врата и да можем да Ви покажем на живо целия асортимент от модели, с който разполагаме, разширихме мострената си зала и вече се простираме на над 120 кв. м. площ. Това дава възможност да се докоснете до над 50 различни модела врати. Вярваме, че можем да удовлетворим Вашата визия за уютен дом !

Предлагаме както блиндирани входни врати, също и интериорни врати, алуминиеви врати за бани, стъклени крила в комбинация с каси от HDF материал.

Благодарение на успешната си фирмена политика се реализирахме на пазара като надежден бизнес партньор. Предлагаме конкурентни цени и не правим компромис с качеството.

Вие – нашите потенциални, а също и вече доволни клиенти, сте в основата на нашия успех! Ние знаем това и се отнасяме с внимание към всеки, който ни се довери! В лицето на нашите служители, ще срещнете професионализъм, любезно отношение, изчерпателна информация, разбиране!

Благодарим, че ни избрахте!

За нас Врати София