Интериорни Врати на Изгодни Цени в София

Показване на 1–15 от 176 резултата

Интериорни Врати по Ваш Вкус

Във Врати София ще намерите интериорни врати със стилен дизайн и отлично качество, при това на достъпни цени. Идеално допълнение към всеки интериор, вратите ни ще задоволят и най-изисканите вкусове на всеки един клиент. Предлагаме разнообразна гама от цветове и модели. Ние сме директен вносител на доказани производители на пазара. Интериорните врати, които ще откриете при нас, ще направят страхотно впечатление на Вашите гости!

С вратите от Врати София, ще постигнете безупречен интериор в дома си без компромиси в качеството. При нас ще намерите интериорни врати от чешки производители, изработени по най-съвременни технологии, отговарящи на предпочитанията Ви, изменени във времето. Ще откриете различни серии, удовлетворяващи всеки вкус и стил на достъпни цени.

Те се предлагат на изключително атрактивни цени, но същевременно без дори и лек намек за компромис по отношение на качеството. Моделите ни са здрави и надеждни. Защото ние сме щастливи, когато тези, които са изпробвали продуктите ни, останат доволни от покупката и ги препоръчат пред близки и познати. Или казано по друг начин, удовлетворението на клиентите е нашата визитна картичка. Всички врати са изработени от дълготрайни материали и идват с елегантна и стилна визия, за да отговорят напълно на съвременните изисквания.

И двете серии, които предлагаме, напълно заслужават Вашето внимание. Достатъчно е само да хвърлите бегъл поглед, за да се уверите сами. Моделите са разнообразни, интересни и в пълен унисон с последните тенденции в интериорния дизайн. Още щом ги инсталирате, ще останете очаровани от тяхната функционалност.

Също така с тяхна помощ Вашият дом, работно място, търговска площ или друго помещение веднага ще придобият модерен облик, а лесната им поддръжка е още един огромен плюс, който в никакъв случай не е за пренебрегване. Външните облицовки са издържани в най-актуалните цветове и веднага привличат внимание с естествените си шарки, като ще Ви помогнат да създадете комфорт и лекота в дизайна. Представете се в най-добра светлина пред Вашите посетители и бъдете винаги една крачка пред всички останали. С избора, на който и да е модел от нашата колекция това е наистина лесно!

Чешки интериорни врати Серия Gama – изящен стил за Вашия дом

203 D 1

 • Вратите Гама се свързват с модерна визия и се явяват естествено допълнение към интериора на Вашата къща, апартамент или офис.
 • Предлагаме модели както с остъкление, така и без. Моделите без остъкление са фрезовани или гладки. Така ще можем да покрием идеите за всеки един вид интериор.
 • Направени са от HDF материал, за по-добра шумоизолация. Освен това са с иновативно покритие от полипропиленов ламинат, което се отличава с висока якост и твърдост.
 • С интериорните врати на чешкия производител може да избирате между най-различни вариации на всеки модел, както откъм дизайн, така и откъм цветове.
 • Вижте нашите подбрани предложения и добавете комфорт и уют в жилището си, с ниските цени на врати.

Интериорни врати Gradde – 100% прецизност

Gradde Zwinger SchwedischeEsche 1

 • Интериорни врати, произведени по специална иновативна технология, гарантираща дълготраен живот и безпроблемна експлоатация.
 • Това се постига благодарение на новото им покритие Graddex. Това е декоративен слой, който е съставен от дървесни частици и целулоза. Вътре е запълнен с лакове и меланинови смоли. По този начин HDF плоскостите стават по-устойчиви на наранявания.
 • Интериорните врати Gradde са устойчиви и стабилни, като придават завършен вид, чрез цялостното обличане на крилото.
 • Предлагат се с различни типове пълнеж и цветове, различни от тези на другите производители.
 • Разгледайте богатия ни каталог и си доставете мечтаното усещане за лукс, с качествените врати на Граде.

Защо да изберем чешките интериорни врати Gama?

Те са наистина разнообразни и ще Ви радват не само със своята ненадмината функционалност, но и с великолепния си външен вид. Всеки запален фен на интериорната декорация веднага ще открие безкрайните възможности за създаване на още по-оригинален декор, както в домовете, така и в офиси и учреждения. Защото колкото и да е стилна и перфектна откъм обзавеждане една стая, ако вратата, която въвежда гости и посетители в нея не е на достатъчно добро ниво, тогава какъв е смисълът от всичко останало?

Дори и да не сте се замисляли над този въпрос, това е самата истина и ще се убедите сами, когато следващият път Ви се наложи да посетите колеги, приятели или офиса на някоя компания.

Тези, които искат наистина да направят добро впечатление, трябва да се съсредоточат именно в избора на врати за своя дом или работно място. Защото вратата е първото нещо, което ни представя в очите на околните. И ако тя е захабена, нестабилна или пък изобщо не си подхожда в стилово и цветово отношение с мебелите и украсите в стаята, това е голям минус за имиджа Ви.

Чешките интериорни врати от серия Gama са точно това, което съвременният интериор използва – здрави, устойчиви във времето и същевременно разкриващи необятни възможности за изграждане на хармонична среда. Могат да се използват във всеки един стил и винаги ще предизвикват единствено възхита, защото са сътворени с много любов специално за Вас, нашите скъпи клиенти.

Моделите, решени в топли, дървесни нюанси в тъмни тонове, са незаменими, ако сте решили Вашето пространство да бъде пропито с усещане за топлина. Те ще Ви помогнат да осигурите още по-голям уют, но не само това. Ако се спрете на врата, която съчетава по уникално красив начин дървесина и стъклени фрагменти, подобно решение би било голям плюс за Вашия интериор, гарантиращ елегантен и ненатрапчив декоративен ефект.

Именно комбинацията между дърво и стъкло е една от най-тачените от интериорните дизайнери в нашето съвремие. Тя съчетава стабилността на дървесината с ефирната прозрачност на стъклото и ефектът от това единство е наистина впечатляващ.

Интериорни врати Гама

Подобен ансамбъл може да се използва във всеки един от познатите стилове декор и ще се уверите в неговото очарование, още щом вратата бъде монтирана и „запее“ в съзвучие с останалата част от обзавеждането. Защото, въпреки че тази зона е преходна и нейната главна роля е да осъществява връзката с останалите помещения, тя не бива да изглежда като придатък, а точно обратно – необходимо е да се слее напълно с вътрешното пространство и да го допълни по най-оригиналния начин откъм цвят и текстура. Едва тогава можем да говорим за сполучливо интериорно решение.

Всички модели интериорни врати се предлагат на склад. По този начин Ви гарантираме максимално бързи срокове на доставка, след направената поръчка.

Предлагаме и професионално ниво на монтаж, което се извършва от нашите доказани специалисти.

При възникнали въпроси от Ваша страна не се колебайте да се свържете с нашите компетентни специалисти.

Как да направите дома си по-стилен и уютен с интериорни врати Граде?

В каталога ни ще откриете изключително впечатляващи и интересни модели от серия Gradde, които могат да се използват за обогатяване и допълване на всеки тип вътрешно пространство. Ако желаете да получите по-висок декоративен ефект, бихте могли да се спрете на особено атрактивни варианти като например:

 • Gradde Aaven Voll;
 • цвят Ясен Вералинга;
 • Gradde Zwinger;
 • цвят Сибирска Лиственица;
 • Gradde Blomendal;
 • цвят Дъб Вераде.

Те изглеждат уникално, както в близък план, така и ако ги съзерцавате от по-голямо разстояние. Могат да бъдат перфектна украса за всеки коридор и дори да се превърнат в негов фокусен център.

Това важи в голяма степен в случаите, когато собствениците се стремят да се придържат към чистите и семпли линии на минималистичния интериор, без излишна показност. В този случай, за да не изглежда пространството твърде сиво и еднообразно, добре би било в декора да се впише именно една врата с интересна шарка и текстура, която да оживи пространството и да допринесе за по-оригиналния му облик.

Още повече, че модели като изброените по-горе чудесно биха се комбинирали с най-модерните декоративни елементи в днешно време като големи, стилни вази, декоративни стенни пана или модулни картини.

И говорейки за декорация, ако разгледаме по-внимателно модели от типа на:

 • Gradde Bergedorf;
 • цвят Шведски дъб;
 • Gradde Blomendal;
 • цвят Дъб Вераде;
 • Gradde Bergedorf;
 • цвят Орех Рибейра.

Ще забележим техния забележителен потенциал да се впишат по страхотен начин в коридори и антрета, които са украсени с модулни картини, чиито части са сходни по размер, брой и разположение със стъклените пана, с които дизайнерите са проектирали крилото на вратата. Такова единство би обединило пространството и би създало неповторима хармония.

Същият ефект може да се постигне и чрез шарките на тапетите, ако стените използват този вид покритие или с абстрактно платно, в случай, че собствениците на жилището или офиса са фенове на модерното изкуство.

Интериорни врати Гама и Граде

Завършен интериор с правилните врати

Както може би вече разбрахте, нашите вътрешни врати предлагат високо качество щом става въпрос за материали и начин на изработка. Ние гарантираме високо ниво на всеки наш продукт. Нека обаче обърнем внимание на всички главни фактори при избора на интериорни врати било то за дома или офиса.

Правилният подбор на вратите не зависи от само хубави думи, те трябва да бъдат защитени с отличните качества на самите врати и техните дизайни. Нещата, за които да гледате и да бъдете внимателни при интериорните врати са много и ето някои от тях:

 • Материал на изработка;
 • Помещение където ще стои вратата;
 • Дизайна на вътрешния интериор;
 • Бюджет и цена.

Защо според вас всичко хубаво става трудно? За да бъдете доволни от избора си, трябва да заделите нужните пари и време. Пуснете в сила своето въображение и си представете своя прекрасен дом, обзаведен по най-добрия възможен начин от вас, с правилна мебелировка, цветови комбинации и качествени интериорни врати.

Материалите, от които се изработват интериорните врати са няколко и имат съществени разлики в начина на потребление.

 • MDF;
 • HDF;
 • ПДЧ;
 • Масивно дърво;
 • Стъкло.

Определено избора не е малък, но това Ви дава шанс да изберете това, което най-добре ще Ви върши работа. Гледайте на интериорните врати като верен помощник, а не като на обикновенна вещ.

Процеса от избора до монтирането на вратите е дълъг и сложен, но нека да бъдем честни. Не купувате и не правите ремонт всеки месец или всяка година нали така. Бъдете търпеливи и смели в това начинание и накрая труда на всички ще бъде заслужен. С правилния избор на интериорни врати, Вие не просто правите стъпка напред, по този начин превръщате своето най-ценно място в уютен и красив дом, където да си почивате и радвате на живота с удоволствие.

Най-важната и съществена стъпка в избора на нови врати, това е избора на цвят и правилното съчетание с подовата настилка, мебелите и всичко, което присъства в дома Ви.

Защо подходящият избор на цветове е важен?

Заиграването с цветовете също е много удачно, ако искате да допълните хармоничния вид на вътрешното си пространство.

Важно е да се вземе предвид формата и големината на коридора и антрето, след което вариациите на съчетание на цвета на вратата с общата цветова схема разкриват безкрайно много възможности.

Така например, атмосферата в по-тъмните коридори, където прозорци липсват, би се оживила изключително много от инсталирането на врата в светли тонове.

Нужен Ви е само някой подобен от нашите страхотни модели интериорни врати и малко по-силно осветление, за да се компенсира напълно липсата на дневна светлина. По този начин помещението отново ще изглежда жизнено и изключително стилно.

Същевременно, тъй като облицовките на нашите врати са впечатляващо елегантни, добавянето на източник на светлина, който да отразява тяхната повърхност, е още една много сполучлива идея, с която определено ще осигурите много чар в декора. Гладките и лъскави повърхности отразяват светлината и са удачни именно за по-тъмни стаи, за да внесат баланс.

За светли коридори или антрета може да изберете врата в тъмни тонове, за да се предизвика по-силен визуален интерес. Подобен контраст веднага ще повлияе на обстановката и ще я направи по-интересна и раздвижена.

За още по-добър ефект, ако срещу вратата имате подходящо свободно пространство, може да го украсите с декоративен елемент със сходни цветове и хармонията ще е пълна. По този начин и всеки път, когато Вие, членовете на Вашето семейство, гости или други посетители излизат от стаята, погледът съвсем естествено ще попада именно върху този декоративен акцент.

Атрактивно интериорно решение е също и използването на сходни цветове за цвета на стените и облицовката на вратата /или вратите/ в помещението. В този случай ефектът на единство ще е напълно завършен и целта на така решен декор е да се минимализира визуално колкото се може повече наличието на врати, за да се създаде усещане за цялост и хармония.

Такъв подход е супер удачен при по-малки коридори, защото ще създаде визуална илюзия за повече пространство. Ако ще се възползвате от подобно интериорно решение е добре да се ориентирате към светли тонове – за вратите и като цвят на стените и подовата настилка.

За да подсилите ефекта, не добавяйте мебели, а може само да обмислите евентуално някакви декоративни елементи с гладка, отразяваща светлината повърхност, които да инсталирате в горната част на стената. Това ще свърши много добра работа и изведнъж ще се окаже, че Вашето антре или пък коридор не са чак толкова малки, колкото сте си мислели първоначално.

Вътрешен интериор с врата от серия Gradde

Защо да изберете интериорни врати от нас?

Идеите за умели съчетания на вратите с останалия декор са много и няма как да ги опишем всички, но сме сигурни, че щом разгледате нашите предложения от каталозите ще Ви хрумнат още по-оригинални подходи.

Важното в случая е да се ориентирате правилно и да изберете врати, които дълго време ще Ви служат безотказно. Точно такива Ви предлагаме и ние. Те са лесни за поддръжка, а същевременно много дълготрайни. Няма да се подуят или изметнат, а интересните им дизайни ще вълнуват погледа Ви всеки път когато ги използвате. И всеки път ще сте горди, че сте избрали правилното решение за Вашия прекрасен дом.

Перфектната изолация ще поддържа стаите Ви топли и уютни през мразовитите зимни месеци, за да се чувствате прекрасно всеки път, когато се приберете у дома.