Интериорни врати според зодията

Избор на интериорна врата според зодията!

Идва момента на ремонтите и смяна на Вашите врати, било то входни или интериорни? Ето, какви интериорни врати, биха избрали Зодиите.

Овен (21.03-20.04) – Вторник е денят за Овена и неговия избор на интериорни врати. Избира вратата от момента на влизане в магазина. Красива, остъклена, но в тъмен цвят. Изработена от качествени материали и на добра цена.

Телец (21.04-20.05) – Обича конкретното и урежда живота си при материални удобства. Интериорните врати за домът на Телеца, ще са най-скъпите, с най-доброто покритие и изборът на стъкло чинчила, ще завърши с красота и изящество! По-скъпото е по-хубаво!

Близнаци (21.05-20.06) – Те обичат класиката и в избора си на врати, не биха изменили на интуицията си. При тях ще преобладава малко стъкло. Те задължително ще държат по характеристики да са най-добрите. Така, както искат да изкарат цял живот с тях.

Рак (21.06-21.07) – Пъстроцветен зодиакален знак. Те биха избрали интериорни врати в различен стил. Остъклени, с фрезовки, дори в различна гама от цветове. В главата си те имат идеи, които никой друг няма!

Лъв (22.07-21.08) – Производството, качеството, покритието, както и пълнежа са главната роля в избора на интериорни врати при Лъв. Те биха си закупили всичко поотделно и биха изчакали достатъчно дълго за доставка, стига крайния резултат да е като Лъв. Царска врата.

Дева (22.08-21.10) – Те са уникални в избора си на всяко нещо! Те ще търсят различното. Ако всички избират интериорни врати изработени от дървен материал, при тях ще са стъклени. Те обичат чистотата и за тях няма да е проблем, ежедневното полагане на грижи и за вратите си.

Везни (22.09-21.10) – Както всички знаем Везните трудно взимат решения в своя живот. Премислят хиляди пъти, докато се убедят, че правят най-правилния избор. Така е и с интериорните врати. Важно е качеството, пълнежа, изолацията и уюта. Светли, остъклени и красиви. Това е техния избор.

Скорпион (22.10-21.11) – Свободолюбието на Скорпиона ни навежда на мисълта за остъклени или изцяло стъклени врати. За спалнята при тях ще е плътна врата с добра шумоизолация.

Стрелец (21.11-21.12) – Стрелецът надминава дори и себе си, когато прави избор на интериорни врати за дома или офиса. При тях вратите трябва да имат завършен вид, класически модел и цвят.

Козирог (21.12-19.01) – Това е зодия, на която ѝ е все едно. Но това, на което би държал при избора си на врати ще е да са плътни, с леки фрезовки и тъмен цвят.

Водолей (20.01-18.02) – Тази зодия обича свободата и вратите, които би избрала ще са по-остъклени. Така ще чувства пространството и светлината в дома си. Гамата от цветове също ще бъде светла. Девизът на Водолея е ,,Ще дойде време, когато да ми е тъмно!“

Риби (19.02-20.03) – Зодия Риби е крепостна личност. Там, избора на врати, ще започне от масивна блиндирана входна врата и ще завърши с интериорни, не много остъклени и тъмна гама врати!

Видове интериорни врати

Какъв вид интериорни врати да изберете

Обзавеждането на Вашето жилище е от голямо значение, тъй като от неговата визия зависи как ще бъде представено пред Вашите посетители и какви впечатления ще добият те. Всяко жилище трябва да бъде добре композирано и да съчетава в себе си красиви багри и мебелна облицовка в една монохромна конфигурация. За да постигнете това, със сигурност се нуждаете от интериорни врати, които да допълнят цялостната визия на стаите Ви.

На пазара има богат избор на видове интериорни врати, които се различават по материалите за изработка, цветовата гама и шарките. Ще Ви представим най-разпространените видове, за да направите най-лесно Вашия избор.

Стандартна врата – подходяща за различните обекти и се предлага в универсален размер. Можете да я откриете във всеки един специализиран магазин. За нейния монтаж не се изисква специална подготовка. Отварянето може да се извършва във всички посоки. Може би точно това е най-предпочитаният продукт от повечето семейства.

Плъзгаща врата – тя е един от най-практичните варианти в избора на вътрешни врати. Тя е изключително ефективна при разграничаването на една стая от друга и не налага оформянето на допълнителни заграждения. Чрез това интериорно решение съумявате да отделите едно помещение на две части, а крайният ефект е доста задоволяващ.

Алуминиевите и PVC врати са най-често предпочитани за бани, но могат да бъдат приложени и на други помещения в дома или офиса. Предлагат се в разнообразна цветова гама, която може да съчетаете с Вашата дограма и подова настилка.

Врата тип „Хармоника“ –  най-често се използва за бързото и лесно разделение на дадено помещение в жилището. С този тип врати имате възможност да разпределите Вашата обособена част, без да се налага да изграждате допълнителни стени.

Чрез правилния подбор и умело съчетание бихте могли да оптимизирате Вашия дом и да използвате максимално ефективно приложението на всеки един вариант интериорна врата.

Блиндирани врати

Избор на блиндирана врата – полезна информация

Напоследък е особено засилено търсенето на качествени врати за дома или други помещения и отговорът на производителите не закъсня – предлагат ни уникални решения, издържани от висококачествени материали, трайни и с прекрасна визия.
Прочетете повече

cheap guest rooms 1201624 638x424

Интериорни врати подходящи за всяко място и всеки дом

Интериорът и обзавеждането имат важна роля за това да се чувстваме добре и приятно в нашето жилище или офис. С изборът на интериорни врати не трябва да се прави компромис,като това не означава,че трябва да закупите най-скъпото, за да сте доволни. Напротив точно обратното. Ние от Врати София предлагаме различни видове, типове и модели интериорни врати, които варират в ценови диапазон от 250 до 470лв. в зависимост от това коя серия сте избрали и имаме подходящи врати за всеки вкус и за всеки клиент.
Предлагаме две различни серии интериорни врати ”Гама”-Чехия и „Граде”-Германия  с различни покрития и цветове.

Прочетете повече

Светъл дъб

Интериорните врати – част от живота

В ежедневието си човек може да подцени значението на интериорните или така наречените вътрешни врати. По последни сведения най–ранното появяване на врати е отбелязано в Египетските гробници, като те са били двойни (портални) или единични. През различните епохи те еволюирали от дървени, в древността, до месингови и сребърни по времето на Омир. Вратата в наши дни е не само елемент, който се използва за ограничаване на достъп, но сама по себе си може да бъде уникален детайл, който да направи домът на всеки един човек приветлив и уютен.

Прочетете повече

Бяла интериорна врата

Какъв цвят да изберем за нашата врата?

Функцията на интериорната врата е да разграничава вътрешното пространство на дома ни и да ни защитава от студа и шума навън. С поставянето на вратата, интериорът на нашето жилище се преобразява и придобива един много различен естетичен вид. От голямо значение са външният вид, дръжките и накрая цветът. За избора на цвят по принцип винаги изпитваме голямо затруднение.
Прочетете повече

T 905 1

Блиндираната врата – сигурността на моя дом!

Ключалките не са единствената част от физическата сигурност, но те със сигурност са важна част от нея. Наличието на най-добрите брави на блиндираната врата може да помогне за постигането на по-висока степен на защита от всички видове престъпления. Всички наематели, управители на имоти и собственици трябва да знаят, че престъпникът най-вероятно ще атакува най-слабата част от сигурността на сградата.

Прочетете повече

Качествена входна врата

Съвети за купуване на входна врата

Входните врати често представляват много повече от една врата. Не е тайна, че на предния вход на дома Ви се отдава най-голямо внимание, входната врата също така в голям аспект определя и цената на жилището на пазара. Ето какво предлагаме да обмислите, когато решите да закупите входна врата.

Прочетете повече

Интериорни врати за дома

Подобрете вашия интериор с нови врати!

Повечето хора са наясно, че когато закупуват къща, те ще искат да правят подобрения през годините, за да направят дома си отразяващ техния личен стил на дизайн и нужди. До известна степен можете да промените стила на вашия дом с нови бои, мебели и подове. Но такова решение е по-скоро козметично, отколкото функционално. Новите интериорни врати, от друга страна не само променят усещането за дизайн на вашия дом, но и осигуряват практически предимства за това ежедневно живеене в къщата. Подходящата вътрешна врата може да направи много за една стая във вашия дом. Така че е важно да се избере мъдро, когато стане въпрос за избор на правилните врати за вашия дом.

Прочетете повече

Блиндирана врата

Няколко причини да смените блиндирана врата

Пролетното и лятното обновяване на дома за много домакинства предлага изобилие от избор за това, което можете да направите.

Добра отправна точка може да бъде да се концентрирате върху предния вход на дома Ви. Това би могло да включва почистване на градината, почистване на прозорците и а защо пък не монтиране на съвсем нова блиндирана врата. Външната врата е първото нещо, което всеки Ваш гост ще види. Монтирането на нова врата предлага няколко предимства, 5 от които са изброени по-долу:

Прочетете повече


Post navigation