Уважаеми клиенти, шоурумът на Врати София ще работи нормално при строго спазване на санитарно-хигиенните изисквания. Взимаме всички необходими мерки, спрямо съветите на здравните експерти и ще продължим да ви информираме своевременно при всяка промяна! Информация за интериорни и входни врати в София | Полезни съвети
Заяви БЕЗПЛАТЕН оглед
Избор на пожароустойчива врата вместо блиндирана врата за дома

Мога ли да сложа пожароустойчива врата за входна блиндирана врата?

Предстои да смените Вашата входна блиндирана врата! Искате тя да е с добра изолация, сигурна и надеждна дори и при бедствени положения, но да бъде и в тон с Вашия цветови интериор. Знаете че има пожароустойчиви врати и се чудите дали е подходящо да си сложите такава и ще покрие ли вашите очаквания? С малко информация ще Ви дадем отговор на този въпрос.

Прочетете повече

Входни врати на сгради

Защо входните врати към повечето домове се отварят навътре, докато в повечето обществени сгради входните врати се отварят навън?

Основният вход във Вашия дом има много проста структура: Голямо крило е прикрепено към каса с помощта на няколко „щифтови“ панти. Този дизайн има редица предимства – той е лесен за изграждане, лесен за инсталиране и за ремонт. Разбира се, също така е много лесно да се разглобява – премахването на пантите напълно отделя вратата от рамката. Затова е хубаво пантите да се намират вътре в жилището, а не пред него.

Прочетете повече

Стъпки при избор на интериорни врати

Интериорни врати. Правилни стъпки при избора

Ще купувате нов дом? Може или не можете да забележите вратите? Направете го.

Трябва да обърните внимание на интериорните, както и входната врата, защото вероятността след определено време да започнете да обмисляте варианта да поставите нови врати е много голям. Ако след завършения ремонт нямате чисто технологично възможност да подмените вратите имате вариант да актуализирате тези, които имате. Това, което най-вероятно не осъзнавате е, че цветът е изключително важен за цялостната визия и интериор на Вашия дом.

Прочетете повече

Втора входна врата

Втора входна врата

Входната врата е лицето на едно жилище и първото нещо, което се вижда. Изборът ѝ трябва да бъде прецизен и не трябва да се подценява.

Доста често срещано е поставянето на две входни врати. Има няколко причини за това, с които ще Ви запознаем в тази статия.

В много от жилищата има стари дървени или метални входни врати, които нямат изолация, което често налага поставянето на допълнителна врата, за да се увеличи топлоизлолацията.

Прочетете повече

Интериорна врата за детска стая

Изборът на интериор за детска стая

Детската стая е мястото, в което детето трябва да се чувства спокойно, защитено и едновременно с това да има простор и място за игра и учене.

Изборът на интериор за детска стая е голямо предизвикателство за всеки родител. Изборът е труден като се вземе предвид, че децата бързо порастват и едновременно с това също и се променят техните нужди и предпочитания свързани с интериора. Децата гледат с други очи за своето място у дома.

Прочетете повече

Интериорни врати според зодията

Избор на интериорна врата според зодията!

Идва моментът на ремонтите и смяна на Вашите врати, било то входни или интериорни? Ето, какви интериорни врати, биха избрали Зодиите.

Овен (21.03-20.04) – Вторник е денят за Овена и неговия избор на интериорни врати. Избира вратата от момента на влизане в магазина. Красива, остъклена, но в тъмен цвят. Изработена от качествени материали и на добра цена.

Прочетете повече

Видове интериорни врати

Какъв вид интериорни врати да изберете

Обзавеждането на Вашето жилище е от голямо значение, тъй като от неговата визия зависи как ще бъде представено пред Вашите посетители и какви впечатления ще добият те. Всяко жилище трябва да бъде добре композирано и да съчетава в себе си красиви багри и мебелна облицовка в една монохромна конфигурация. За да постигнете това, със сигурност се нуждаете от интериорни врати, които да допълнят цялостната визия на стаите Ви.

Прочетете повече

Блиндирани врати

Избор на блиндирана врата – полезна информация

Напоследък е особено засилено търсенето на качествени врати за дома или други помещения и отговорът на производителите не закъсня – предлагат ни уникални решения, издържани от висококачествени материали, трайни и с прекрасна визия.
Прочетете повече

cheap guest rooms 1201624 638x424

Интериорни врати подходящи за всяко място и всеки дом

Интериорът и обзавеждането имат важна роля за това да се чувстваме добре и приятно в нашето жилище или офис. С изборът на интериорни врати не трябва да се прави компромис,като това не означава,че трябва да закупите най-скъпото, за да сте доволни. Напротив точно обратното. Ние от Врати София предлагаме различни видове, типове и модели интериорни врати, които варират в ценови диапазон от 250 до 470лв. в зависимост от това коя серия сте избрали и имаме подходящи врати за всеки вкус и за всеки клиент.
Предлагаме две различни серии интериорни врати ”Гама”-Чехия и „Граде”-Германия  с различни покрития и цветове.

Прочетете повече

Светъл дъб

Интериорните врати – част от живота

В ежедневието си човек може да подцени значението на интериорните или така наречените вътрешни врати. По последни сведения най–ранното появяване на врати е отбелязано в Египетските гробници, като те са били двойни (портални) или единични. През различните епохи те еволюирали от дървени, в древността, до месингови и сребърни по времето на Омир. Вратата в наши дни е не само елемент, който се използва за ограничаване на достъп, но сама по себе си може да бъде уникален детайл, който да направи домът на всеки един човек приветлив и уютен.

Прочетете повече


Post navigation