Идеи за коледна украса на входната врата

Украсете коледно входната си врата

Коледа е светъл семеен празник, той носи със себе си коледен дух и веселие. Посрещнете го още от прага на дома си. Създайте си допълнително празнично настроение с украсяването на входната си врата, най-добре с помощта на Вашето семейство.

С украсяването на дома отвътре не свършва подготовката за Коледа, трябва също така да обърнем внимание и на декорацията подходяща за входната врата. Има много начини да я украсим добре за този празник, за което може да черпите идеи от интернет пространство, от списания, филми и т.н. Вратите са важна част от дома Ви, те са неговия завършек, а точно входната врата първа посреща всеки, който иска да влезне у Вас, затова ще ѝ отделим това специално внимание, което заслужава.

Когато правите Коледната украса поканете Вашето любимо семейството и се позабавлявайте заедно при украсяването на Вашия дом.
Може да използвате различни материали за украсата – клонки, цветна хартия, гирлянди, изкуствен сняг, панделки, коледни лампички, различни спрейове и много други различни украси.
Дядо Коледа е важна част от този празник, може да използвате картон, като на него да изрисувате лика му и да го сложите на входната врата. Най-разпространената украса е коледният венец. Той е едно прекрасно решение за всяка година, за начало на Вашата украса. Коледни елени, различни декоративни дървета украсени с лампички и герлянди може да сложите отпред. Празнична изтривалка с послание, цветни фенери, както и много други украси са подходящи за този прекрасен празник. Всяка част от украсата на входната Ви врата ще говори за гостоприемност и домашен уют.
Коледната украса не е нужно да бъде толкова пищна, колкото е тази вътре в дома ви. Просто създайте своята приказна коледна врата с малко въображение и коледен дух.
Искрено се надяваме, че тези идеи може би ще Ви вдъхновят да започнете с украсяването преди празниците.

Ръководство на купувача на входна врата

Ръководство на купувача – Входна врата

Гаранция е най-важната част от покупката на входна врата.

Фирмата, от която закупувате новата Ви входна врата може да прави каквито си иска претенции за „качеството“ на тяхната врата. Тези твърдения обаче нямат никакво значение или стойност. Вашата писмена гаранция не е претенция или твърдение – това е договор, с която фирмата поема юридическа отговорност – и е единственото нещо от значение.
Вратите са едни от най-бързо амортизиращите се вещи във Вашия дом. Затова в гаранцията трябва да са описани следните неща:

1. Период, в който врата ще работи правилно.
2. Монтажът на вратата (не само самата врата).
3. Поддръжката, която ще е нужна в случай на повреда с вратата в гаранционния й срок.

Прочетете повече

Модерна интериорна врата

По визията посрещат, по качеството изпращат

Досега сте чували – По вида посрещат, по ума изпращат, е аз пък Ви казвам, че що се отнася до една врата, то тогава трябва да звучи по следния начин – По визията посрещат, по качеството изпращат.

Без значение дали търсим входни или интериорни врати, дизайнът е това, което първоначално ни привлича. Не ни ли грабне един модел окото, каквито и положителни характеристики да има, няма да ни впечатли. И това е сигурно! Аз, обаче не съм много за този начин на мислене и не смятам, че той трябва да бъде толериран. Разбира се, видът е важен, както за вратите, така и за цялостната визия на дома, но не е правилно да гледаме на нещата по този, меко казано, повърхностен начин. Инвестицията, която правите, за да обзаведете всички помещения във Вашето жилище и съответно да го затворите с една хубава блиндирана врата, никак не е малка, затова тя трябва да бъде добре обмислена.

Прочетете повече

Светла стая през зимата- съвети за интериорни и входни врати

Как Вашият дом да бъде по-светъл през зимата

През зимния сезон Вашият дом ще изглежда по-тъмен отколкото през лятото, затова се погрижете да промените това. Разгледайте нашите съвети, с които ще Ви помогнем Вашият дом да бъде по-светъл и по-уютен.

Обновете Вашите врати и прозорци

Ако Вашият дом не получава адекватна слънчева светлина, фактът няма да е очевиден колкото през есента и зимата. Макар че сега може да не е време за големи ремонти, като добавяне на допълнителни прозорци към Вашия дом, можете бързо и значително да подобрите размера на дневната светлина, която получава Вашият дом, като подмените съществуващите интериорни врати и прозорци.

Прочетете повече

Разликите между интериорните и входните врати

Разликите между интериорните и входните врати

Искате да замените съществуващите си врати? Трябва да започнете от основните неща. Най-важното при монтажа на вратите е да се прави разлика между двата типа врати. Макар че в някои случаи те могат да изглеждат еднакви, тези врати са много различни и конструкцията на всяка се извършва чрез много различни процеси. Наложително е да се знае разликата и важността на характеристиките на всеки тип врата, така че да вземете правилното решение, когато дойде времето.

Прочетете повече

Интериорни врати от стъкло - предимства и недостатъци

Интериорни врати със стъкло – предимства и недостатъци

Съвременният интериорен дизайн включва наличие на интериорни врати със стъкло. Благодарение на стъклените вложки е възможно не само да се украси самата стая, но и да придаде повече светлина и уют. Има красиви вложки под формата на чертежи и форми наподобяващи рисунки. Също така, ако желаете, можете да намерите опции с матирано или прозрачно стъкло. Такива модели биха подчертали изискания вкус на собственика на дома.

Преди да изберете врата със стъклени елементи бихме желали да Ви запознаем с предимствата и недостатъците им.

Прочетете повече

Да сътвориш атмосфера

Вратите, те са обликът на Вашия дом. Да сътвориш атмосфера и да покажеш своя стил. Самите те придават усещането за топлина, спокойствие, уют и демонстрират индивидуален вкус.

Когато се прави грандиозен ремонт, винаги изпипваме всички детайли от мебелите до осветлението. В днешно време има голям избор на врати. Цветовата гама и многобройните модели врати дават възможност да се реализира индивидуалността и подобряването на интериора на жилището. Моделите врати, които се предлагат могат да бъдат в зависимост от интериора на Вашия дом: старинен, класически или съвременен. Също така визията на вратата се дължи на материала, от който е изработена и самото предназначение на вратата. Дали тя ще е интериорна, за мазе, входна врата за къща или апартамент. Има и по-специфични врати – пожароустойчиви и влагоустойчиви. Специфика също има и при начина на отваряне. Всичко това е важна част от визията на дома.

Прочетете повече

стъклени интериорни врати

Стъклена интериорна врата – иновативност и оригиналност на дома или офиса

Искате нещо различно, модерно и оригинално за своя дом или офис? Омръзнало ви е да гледате старите и обикновени врати? Придайте свежест и иновативност на всяко помещение, с голямото разнообразие от стъклени интериорни врати. Те са все по-търсени и изместват стандартните модели от дърво. Създават повече елегантност и изтънченост на всяка една сграда или помещение, поради големия избор.

Прочетете повече

Входна врата

10 интересни факти за вратите

Ето няколко интересни факти за вратите, които може би не знаете:

  1. Първата автоматична врата за гараж е създадена през далечната 1926 г. Неин създател е С. Дж. Джонсън.
  2. В много страни има стара традиция, съществуваща от векове – да се боядисват вратите на много църкви в червено. Това е особено характерно за Филаделфия. Така боядисани вратите символизират безопастност, място, което да служи за убежище. Червения цвят се свързва също така със светилищата. Съществува теория, според която червеното символизира кръвта на Христос и боядисвайки вратите в червено хората няма да забравят жертвата му.
  3. Прочетете повече

плъзгащи интериорни врати

Направи живота си по-лесен с плъзгащи интериорни врати

За повечето хора вратите са предимно луксозен артикул и не биха похарчили допълнителни средства за тях. Не осъзнават, че са изключително важни – използвате ги буквално десетки и стотици пъти на ден. Изборът на подходящата интериорна врата може да ви спести пари и проблеми напред във времето.

Ето и някои от най-силните аргументи за инсталирането на плъзгаща се врата.

  • Душове: Най-вероятно вече имате плъзгаща се врата в банята. По-голямата част от душ кабините са изградени с тези врати. Така, че вече сте запознати с тях и преходът към този стил на вратата няма да бъде проблем за цялата къща.
  • Прочетете повече


Post navigation