Тенденции на вратите

Тенденции в дизайна на интериорни врати

Ентусиазмът за интериорен декор се е увеличил още повече през месеците на пандемията на коронавируса. В крайна сметка, едва ли ни е позволено да излезем! Да видим кои дизайни на интериорни врати наистина завладяват сърцата на нашите клиенти? Това е завладяваща представа за тенденциите в интериора и това, което работи за домовете на хората в момента. Така че, ако планирате самостоятелно изграждане или искате да преустроите дома си малко, ето списъка с тенденциите на вратите, които виждаме през 2021 година.

Прочетете повече

Otvorena Vrata S Vuprositelna

Защо интериорни врати Гама са едни от най-предпочитаните модели за дома?

Нека дадем отговор на този въпрос, разглеждайки в детайли чешките врати Гама.

Материали с доказано качество

Качеството на изработка на крилата и касите на вратите е изключително високо. В крилото са приложени HDF плоскости, с рамка, която е масивна, а вътрешността му е поставено HDF оребряване за повече здравина.

Прочетете повече

Стара бяла входна врата

Как да възстановим старата входна врата?

Избирайки врата за къща, най-често ни предлагат метални модели, които са боядисани прахово и притежават UV защита на цвета. Какво всъщност означава това, какви са положителните и отрицателните аспекти, с които може да се сблъскаме на по-късен етап? Можем ли да ги предотвратим и как да ги превъзмогнем? В следващите редове, ще направим опит да разсъждаваме над тези въпроси.

Прочетете повече

Интересни факти за входните врати

5 интересни факта за входните врати, които трябва да знаете

Както знаете, входната врата е неизменна част от нашия дом. Тя е важен и наложителен елемент от нашият интериор. Чрез нея представяме себе си пред външния свят и показваме, че зад нея се намира нашето лично пространство.

Прочетете повече

Блиндирана врата за входа на дома

Защо да изберем блиндирана врата за входа на дома?

Ако ви се налага да смените входната си врата, то със сигурност искате сигурност за дома и семейството си. В този случай обикновено ви препоръчват да изберете блиндирана врата за жилището си. С какво обаче е по-специална блиндираната врата и как ще спре крадците да проникнат с взлом в дома ви.

Прочетете повече

Правилната интериорна врата за дома

Как да изберем интериорни врати за дома си

Когато се наемем да правим освежителен ремонт в дома си, той се превръща във всичко друго, но не и само освежителен. Какво имаме предвид – когато решаваме да сменим цвета на стените на стаите в дома си, обикновено се подменят всички мебели, както и интериорните врати в съответните стаи.

Прочетете повече

Интериорна врата с дизайн наподобяващ дърво

Време е за нови интериорни врати

Във всеки апартамент, във всяка къща идва момент, в който трябва да се мисли за ремонт. Дали ще бъде всяка стая поотделно, основен ремонт или нещо малко, накрая се стига и до вратите. Факт е, че врати не се сменят често. Имайки предвид това, трябва да обмислим много добре кога да направим смяната и не на последно място с какви врати ще ги заменим.

Прочетете повече

Модерна визия на Интериорна врата

Как да направите лесно смяната на вратите у дома

Когато преустройват жилище, собствениците често пренебрегват един от най-важните елементи в него, а именно интериорните врати. Този елемент не само обслужва функционалните нужди, но също така осигурява естетичния вид в интериора. Интериорните врати допълват вашето пространство със специфични функционални предимства, както и осигуряват визуално въздействие.

Прочетете повече

Модерна Блиндирана врата за дома

Блиндирани входни врати на всички времена

Входните блиндирани врати са на първо място символ на сигурността, а после идват чувството за уют и съвременен стил.

Прочетете повече

Бяла Интериорна врата в стандартна обстановка

Пет урока за интериорните врати

Ето Ви ТОП 5 на най-често срещаните грешки при интериорните врати, които водят бавно до сигурни проблеми и разходи за разрешаването им.

Прочетете повече


Post navigation