Интересни факти за входните врати

5 интересни факта за входните врати, които трябва да знаете

Както знаете, входната врата е неизменна част от нашия дом. Тя е важен и наложителен елемент от нашият интериор. Чрез нея представяме себе си пред външния свят и показваме, че зад нея се намира нашето лично пространство.

Прочетете повече

Блиндирана врата за входа на дома

Защо да изберем блиндирана врата за входа на дома?

Ако ви се налага да смените входната си врата, то със сигурност искате сигурност за дома и семейството си. В този случай обикновено ви препоръчват да изберете блиндирана врата за жилището си. С какво обаче е по-специална блиндираната врата и как ще спре крадците да проникнат с взлом в дома ви.

Прочетете повече

Правилната интериорна врата за дома

Как да изберем интериорни врати за дома си

Когато се наемем да правим освежителен ремонт в дома си, той се превръща във всичко друго, но не и само освежителен. Какво имаме предвид – когато решаваме да сменим цвета на стените на стаите в дома си, обикновено се подменят всички мебели, както и интериорните врати в съответните стаи.

Прочетете повече

Интериорна врата с дизайн наподобяващ дърво

Време е за нови интериорни врати

Във всеки апартамент, във всяка къща идва момент, в който трябва да се мисли за ремонт. Дали ще бъде всяка стая поотделно, основен ремонт или нещо малко, накрая се стига и до вратите. Факт е, че врати не се сменят често. Имайки предвид това, трябва да обмислим много добре кога да направим смяната и не на последно място с какви врати ще ги заменим.

Прочетете повече

Модерна визия на Интериорна врата

Как да направите лесно смяната на вратите у дома

Когато преустройват жилище, собствениците често пренебрегват един от най-важните елементи в него, а именно интериорните врати. Този елемент не само обслужва функционалните нужди, но също така осигурява естетичния вид в интериора. Интериорните врати допълват вашето пространство със специфични функционални предимства, както и осигуряват визуално въздействие.

Прочетете повече

Модерна Блиндирана врата за дома

Блиндирани входни врати на всички времена

Входните блиндирани врати са на първо място символ на сигурността, а после идват чувството за уют и съвременен стил.

Прочетете повече

Бяла Интериорна врата в стандартна обстановка

Пет урока за интериорните врати

Ето Ви ТОП 5 на най-често срещаните грешки при интериорните врати, които водят бавно до сигурни проблеми и разходи за разрешаването им.

Прочетете повече

Входна врата с орнаменти

Входна врата подходяща за панелно жилище

В днешно време е много важен моментът за смяна на входна врата. По-особено е, когато става въпрос обаче за панелно жилище. Повечето такива апартаменти са все още с метални каси, които са излети с бетона и са вкопани в пода. Труден в въпросът каква точно врата можем и трябва да си сложим.

Прочетете повече
Тапет върху интериорна врата

Идеи за декорация на интериорни врати и други полезни трикове

Как да прикрием стара или грозна интериорна врата

Какво правите със стари врати или такива, които вече не отговарят на новия облик на обновените помещения? Ако не искате да ги променяте, можете да изберете едно от следните оригинални решения:

Прочетете повече
Бяла модерна метална входна врата

Метални врати – вчера, днес и утре!

Металните врати са играли важна роля в дизайна на дома през вековете. Всички можем да си припомним изображенията на железни порти на замъци от минали дни. Съвсем до скоро железните врати означаваха решетки, заедно с традиционните входни врати. Тези врати бяха замислени като средство против кражба и не бяха елемент на дизайна на дома.

Прочетете повече

Post navigation