Модерна визия на Интериорна врата

Как да направите лесно смяната на вратите у дома

Когато преустройват жилище, собствениците често пренебрегват един от най-важните елементи в него, а именно интериорните врати. Този елемент не само обслужва функционалните нужди, но също така осигурява естетичния вид в интериора. Интериорните врати допълват вашето пространство със специфични функционални предимства, както и осигуряват визуално въздействие.

Прочетете повече

Модерна Блиндирана врата за дома

Блиндирани входни врати на всички времена

Входните блиндирани врати са на първо място символ на сигурността, а после идват чувството за уют и съвременен стил.

Прочетете повече

Бяла Интериорна врата в стандартна обстановка

Пет урока за интериорните врати

Ето Ви ТОП 5 на най-често срещаните грешки при интериорните врати, които водят бавно до сигурни проблеми и разходи за разрешаването им.

Прочетете повече

Входна врата с орнаменти

Входна врата подходяща за панелно жилище

В днешно време е много важен моментът за смяна на входна врата. По-особено е, когато става въпрос обаче за панелно жилище. Повечето такива апартаменти са все още с метални каси, които са излети с бетона и са вкопани в пода. Труден в въпросът каква точно врата можем и трябва да си сложим.

Прочетете повече
Тапет върху интериорна врата

Идеи за декорация на интериорни врати и други полезни трикове

Как да прикрием стара или грозна интериорна врата

Какво правите със стари врати или такива, които вече не отговарят на новия облик на обновените помещения? Ако не искате да ги променяте, можете да изберете едно от следните оригинални решения:

Прочетете повече
Бяла модерна метална входна врата

Метални врати – вчера, днес и утре!

Металните врати са играли важна роля в дизайна на дома през вековете. Всички можем да си припомним изображенията на железни порти на замъци от минали дни. Съвсем до скоро железните врати означаваха решетки, заедно с традиционните входни врати. Тези врати бяха замислени като средство против кражба и не бяха елемент на дизайна на дома.

Прочетете повече
Входна блиндирана врата

Защо трябва да имаме врати в домовете си

Сигурно на всеки му се иска да живее в апартамент или къща без врати. Но това няма как да стане от съображение за сигурност. Да бъдеш в жилище без врати дава свобода, чувстваш се добре. Прочетете повече
White Front Door House

Външна врата за къща – какво да търсим

Когато говорим за входна врата за къща в повечето случаи става въпрос за врата, която ще бъде изложена на външни условия, тоест не можем да изберем всеки модел. Трябва ни такава врата, която ще издържи на точно това. Дизайнът и визията също така няма да са на последно място, защото това е нещо, което всички хора ще виждат и затова трябва да ни харесва на нас самите.

Прочетете повече
Sinya Vhodna Vrata

Няколко критерия по които можем да изберем входна врата

Поглеждайки през прозореца навън, все по-често виждаме забързали хора, потънали в проблеми, замислени и угрижени. Надали им остава време да помислят и за онези, на пръв поглед дребни детайли, по повод смяната на вратите вкъщи.

Прочетете повече
Nevidima Zaklyuchvashta Sistema

Невидима ключалка ще ви помогне да защитите дома си

Принципно нов подход към заключващата система е демонстриран от скорошно техническо развитие, наречено “електронна брава”. Устройството е проектирано да се монтира в блок на вратата и да осигурява надеждна защита срещу кражба. Бравата е специална система, която функционира посредством радиовълни и електромеханични сили. За ключа няма обичайна ключалка, инсталацията се извършва по скрит начин, поради което второто по-известно име за електронния механизъм е „невидима ключалка“.

Прочетете повече

Post navigation