Полезно

жена си избира врата докато почива

Закупи лесно входната си врата

 

Чудите се как да смените входната врата

Чудите се как да смените входната врата, а изобщо не Ви се занимава с обиколки, магазини, каталози. Искате ли да поръчате входната си врата буквално, докато пиете кафето си, но искате естествено качеството да е на високо ниво.

Живеем в 21 век няма защо да се притеснявате, отваряйте сайтове в Интернет мрежата, направете си едно кафе и се потопете в света на входните вратите. Ако не Ви се говори, а искате да получите по-голяма информация, спокойно и такава опция има – всеки сайт има онлайн чат, задайте въпросите си там. Ако не Ви отговорят веднага не се притеснявайте, изчакайте спокойно, като продължите с огледа в други сайтове. При първа възможност ще Ви бъде отговорено даже много обстойно, това е в техен интерес.

Прочетете повече

Модерен интериор с лампиони и малка секция поставена върху тъмен по на фона на сива стена и врата

Защо да изберете врати от серия Гама

Обмисляте ли вече смяна на някоя от интериорните си врати? Ако това е така, има само едно най-правилно решение за Вашия проблем! Това е серия Гама– чешки врати, които карат човека все още да вярва в красивите, но и качествени продукти!

С какво впечатляват вратите Гама

Вратите от чешката ни серия са едни от най-стилно изглеждащите интериорни врати. Цветовата гама на серията поддържа 5 цвята, които задоволяват и най-претенциозните изисквания на клиента. Това са: Бреза, Перла, Златен дъб, Сив кестен и Венге.

Прочетете повече

Бели врати тъмен под

Как правилно да изберете своите интериорни врати

Когато вземете решението да смените своите интериорни врати първото нещо, за което се хващате е какъв цвят да бъдат те. Далеч не твърдим, че това е маловажно, но ще се изненадате колко по-значими неща има. Неща, за които ако не помислите навреме ще Ви се „набиват в очите” и ще Ви дразнят дълги години. Преди да започнете да спорите с половинката си в магазина кой цвят ще си подхожда повече с пода, е добре да се фокусирате над следните важни условности:

Тенденции на вратите

Тенденции в дизайна на интериорните врати

Ентусиазмът за интериорен декор се е увеличил още повече през месеците на пандемията на коронавируса. В крайна сметка, едва ли ни е позволено да излезем! Да видим кои дизайни на интериорни врати наистина завладяват сърцата на нашите клиенти? Това е завладяваща представа за тенденциите в интериора и това, което работи за домовете на хората в момента. Така че, ако планирате самостоятелно изграждане или искате да преустроите дома си малко, ето списъка с тенденциите на вратите, които виждаме през 2021 година.

Прочетете повече

Отворена врата с въпросителна

Защо интериорни врати Гама са от най-предпочитаните модели за дома?

Нека дадем отговор на този въпрос, разглеждайки в детайли чешките врати Гама.

Материали с доказано качество

Качеството на изработка на крилата и касите на вратите е изключително високо. В крилото са приложени HDF плоскости, с рамка, която е масивна, а вътрешността му е поставено HDF оребряване за повече здравина.

Прочетете повече

Стара бяла входна врата с падаща боя

Как да възстановим старата входна врата?

Избирайки врата за къща, най-често ни предлагат метални модели, които са боядисани прахово и притежават UV защита на цвета. Какво всъщност означава това, какви са положителните и отрицателните аспекти, с които може да се сблъскаме на по-късен етап? Можем ли да ги предотвратим и как да ги превъзмогнем? В следващите редове, ще направим опит да разсъждаваме над тези въпроси.

Прочетете повече

Интересни факти за входните врати

5 интересни факта за входните врати, които трябва да знаете

Както знаете, входната врата е неизменна част от нашия дом. Тя е важен и наложителен елемент от нашият интериор. Чрез нея представяме себе си пред външния свят и показваме, че зад нея се намира нашето лично пространство.

Прочетете повече

Блиндирана врата за входа на дома

Защо да изберем блиндирана врата за входа на дома?

Ако Ви се налага да премахнете входната си врата, то със сигурност искате повече сигурност за дома и семейството си. В този случай обикновено Ви препоръчваме да изберете блиндирана врата за жилището си. С какво обаче е по-специална блиндираната врата и как ще спре крадците да проникнат с взлом в дома Ви?

Прочетете повече

Правилната интериорна врата за дома

Как да изберем интериорни врати за дома

Когато се наемем да правим освежителен ремонт в дома си, той се превръща във всичко друго, но не и само в освежителен. Какво имаме предвид – когато решаваме да сменим цвета на стените на стаите в дома си, обикновено се подменят всички мебели, както и интериорните врати в съответните стаи.

Прочетете повече

Интериорна врата с дизайн наподобяващ дърво

Време е за нови интериорни врати

Във всеки апартамент, във всяка къща идва момент, в който трябва да се мисли за ремонт. Дали ще бъде всяка стая поотделно, основен ремонт или нещо малко, накрая се стига и до вратите. Факт е, че врати не се сменят често. Имайки предвид това, трябва да обмислим много добре кога да направим смяната и не на последно място, с какви врати ще ги заменим.

Прочетете повече


Post navigation