T 905 1

Блиндираната врата – сигурността на моя дом!

Ключалките не са единствената част от физическата сигурност, но те със сигурност са важна част от нея. Наличието на най-добрите брави на блиндираната врата може да помогне за постигането на по-висока степен на защита от всички видове престъпления. Всички наематели, управители на имоти и собственици трябва да знаят, че престъпникът най-вероятно ще атакува най-слабата част от сигурността на сградата.

Прочетете повече

Качествена входна врата

Съвети за купуване на входна врата

Входните врати често представляват много повече от една врата. Не е тайна, че на предния вход на дома Ви се отдава най-голямо внимание, входната врата също така в голям аспект определя и цената на жилището на пазара. Ето какво предлагаме да обмислите, когато решите да закупите входна врата.

Прочетете повече

Интериорни врати за дома

Подобрете вашия интериор с нови врати!

Повечето хора са наясно, че когато закупуват къща, те ще искат да правят подобрения през годините, за да направят дома си отразяващ техния личен стил на дизайн и нужди. До известна степен можете да промените стила на вашия дом с нови бои, мебели и подове. Но такова решение е по-скоро козметично, отколкото функционално. Новите интериорни врати, от друга страна не само променят усещането за дизайн на вашия дом, но и осигуряват практически предимства за това ежедневно живеене в къщата. Подходящата вътрешна врата може да направи много за една стая във вашия дом. Така че е важно да се избере мъдро, когато стане въпрос за избор на правилните врати за вашия дом.

Прочетете повече

Блиндирана врата

Няколко причини да смените блиндирана врата

Пролетното и лятното обновяване на дома за много домакинства предлага изобилие от избор за това, което можете да направите.

Добра отправна точка може да бъде да се концентрирате върху предния вход на дома Ви. Това би могло да включва почистване на градината, почистване на прозорците и а защо пък не монтиране на съвсем нова блиндирана врата. Външната врата е първото нещо, което всеки Ваш гост ще види. Монтирането на нова врата предлага няколко предимства, 5 от които са изброени по-долу:

Прочетете повече

модерен стол до интериорна врата

Съвети, които са препоръчителни при избора на интериорна врата

В живота на всеки идва момент, в който иска или не, му се налага да предприеме мерки срещу разрушаващия му се дом. Понякога това означава частичен козметичен ремонт или цялостен основен. Част от него е и смяната на интериорните врати и точно на тях ще акцентираме в тази статия. Когато обикновеният данъкоплатец чуе думата „ремонт”, първото нещо, за което се сеща е крайната сума с многото нули и стига до прединфарктно състояние.

Прочетете повече

Евтини блиндирани врати

Характеристики на блиндирани врати

 Живеем в  години, които са изпълнени с несигурност и битови кражби. В свят нa несигурност, всеки се стреми да опази своят дом по най-добрия и сигурен начин. Без съмнение, от огромно значение, е каква блиндирана врата ще си изберем.

Прочетете повече

Входна врата T902 D

Модел входна блиндирана врата Т902

Днес на Вашето внимание ще ви представим нашия иновативен модел входна блиндирана врата познат под наименованието Т902. Тъй като много от Вас търсеха изчистен модел крило без никакви допълнителни фрезовани линии, ние решихме да пуснем още един вариант на входна врата към серия Елеганс.

Прочетете повече

входна врата

Как да реновираме старите си врати, за да изглеждат като нови

Старите Ви врати определено са за смяна, но не ви се дават куп пари, за да си купите нови? Днес ще Ви предложим няколко лесни, удобни и практични варианта как да реновирате вече не толкова добре изглеждащите, но красиви по дизайн модели, с които, така или иначе вече разполагате.

Прочетете повече

141 5 Y1

Как да изберем входната ни врата?

При ремонта на всяко жилище идва и момента за входната врата. Изборът е труден, защото има много модели, различни цветове и шарки. Затова трябва да избирате входната си врата внимателно. Естествено всеки иска най-доброто за себе си и своя дом, защото входната врата ще ни посреща и изпраща всеки ден години наред. Първите неща, към които трябва да се насочим са материала, цвета и пълнежа на вратата. Предлагат се в стандартен размер, но има и модели, които могат да се намерят в различен от стандартния размер. Това е така, защото не всеки има стандартен размер отвор.

Прочетете повече

почистване на интериорни врати

Важно ли е да се поддържат интериорните врати в дома и как да направим това

След като сме избрали и комбинирали нашите интериорни врати с останалия дизайн на дома ни идва и друга важна част, която ще удължи живота и красотата им. Това е поддръжката. Важно е да се правят такива процедури веднъж в седмицата или два пъти, а други в месеца или един път в годината.

Прочетете повече


Post navigation