Надеждни входни врати от Врати София

Показване на 1–15 от 90 резултата

Нашата мисия, от „Врати София“, е да предложим на своите клиенти качествени и красиви врати, на достъпни цени. Разполагаме с голям асортимент от здрави блиндирани и метални входни врати, за перфектна защита и сигурност на Вашия дом или офис.

Всички наши входни врати минават предварителни тестове за сигурност, преди да достигнат до нашите клиенти. По този начин успяваме да осигурим и гарантираме максимално качество на предлаганите от нас продукти.

Запознайте се с входните врати, които се предлагат от „Врати София“:

Изгодни метални входни врати

Блиндирана входна врата 616 С

  • Металните входни врати, предлагани в нашия магазин осигуряват необходимата защита за Вашата къща или вила.
  • Те също така са снабдени с допълнителна UV защита, за по-висока и дълготрайна издръжливост, подходящи са за апартаменти, и за къщи.
  • Разполагаме с голямо разнообразие от модели, дизайни и цветове на входни врати.
  • Всички входни врати от метал се произвеждат в най-реномираните заводи за производство и са с 5 години гаранция.

Сигурни блиндирани входни врати

Блиндирана входна врата T-684

  • Блиндираните врати, които се намерите при нас, осигуряват перфектна шумо- и топлоизолация.
  • Също така са устойчиви на всякакви атмосферни промени.
  • Всички наши модели блиндирани врати са изградени от висококачествени материали, за да бъдете максимално удовлетворени като наши клиенти.
  • Изработени са от висококачествени материали, което им осигурява търсената стабилност и сигурност.

Разгледайте богатия асортимент на всички блиндирани врати и изберете най-подходящата, която ще превърне всяка къща или апартамент в мечтаното огнище.

Блиндираните врати от „Врати София“ са идеален вариант за всяко едно жилище, тъй като могат да се впишат идеално във всеки един интериор.

Подходящи са както за панелни жилища, така и за такива от по-ново и модерно строителство.

Чрез доказаното си присъствие на пазара и доверието, което нашите клиенти ни гласуват, успяваме да предложим своите продукти на по-ниски цени, без това да рефлектира по някакъв начин върху качеството им.

Намери перфектна входна врата за твоята къща

Когато избирате входна врата за дома си, ще трябва да изберете такава, която допълва екстериора на вашия дом, вкарва уют и комфорт, връзва се перфектно с фасадата на вашия дом

Един от най-важните фактори на вратата е сигурността – за това при избора си трябва да съобразите и този фактор, защото една от главните роли на входната врата е да съхранява вашето имущество и да ви предпазва от ,,нежелани гости ”.

Входните врати, които предлагаме са с допълнителна защита за още по-голяма сигурност – две заключващи системи, два отделни моноблока и допълнително резе. Имайте предвид, че вратите с една заключваща система в никакъв случай не са по-малко сигурни от тези с две, но разбира се: „Колкото повече, толкова повече”.

Ние от „Врати София“ предлагаме патрони с бронировка, която блокира активните шипове и предотвратя влизането на натрапника. Блиндираните входни врати, които предлагаме разполагат с пасивни противозломни шипове.

Това е огромен плюс, защото те влизат в касата при затворено положение на вратата и главната им роля е крилото да не може да бъде извадено от касата, но разбира се има и системи с многоточково заключване, които с едно завъртане на ключа изстрелват шипове, които влизат в касата в три посоки.

Входните врати, които ще намерите при нас са със стабилно покритие, което да е достатъчно здраво, за да издържа на атмосферните условия – силен вятър, дъжд и, разбира се, на силна слънчева светлина. Покритието на входните ни врати е с UV защита.

Грешките, които може да допуснте

Не всеки от нас е специалист във всяка област и това си е напълно нормално. Затова ние сме тук, да Ви дадем съвет и правилни насоки за това какви са стъпките и подходите при избора на нова входна врата за дома. Всеки може да допусне грешка, все пак за това сме хора, но тук проблема е, че и една грешка би Ви коствало много излишни нерви и време. В дългогодишния си опит ние сме били свидетели на много неща и следва да се запознаете с някои от най-масовите грешки, с които сме се сблъсквали.

Която и да е врата

Много от нашите клиенти още при визитата си на нашия магазин отказват помощ от нашите експертни консултанти и това им изиграва лоша шега. Поръчват още първия модел, който са видели и избощо не си замислят за това дали той е най-правилният и подходящ за техния дом. Нашият съвет към вас е да не бързате и да разгледате цялата ни гама от входни врати. Изборът е голям и трудно ще вземете решение само с щракване на пръст. Нашите експертни консултанти винаги биха Ви помогнали и насочили, само им се доверете. Гарантираме Ви, че няма да сгрешите.

Трябва Ви богато въображение за точния избор на входна врата

Случва се така, че искате всичко да стане бързо и лесно. Поръчвате врата, монтират я и след това започва главоблъсканицата. Става така, че тя изобщо не пасва и не подхожда на вътрешния Ви интериор и не стои естетически добре. Проблемът не е във врата, а в прибързания Ви избор. Всичко хубаво иска търпение и време. Разполагаме с богат асортимент от цветове и дизайни за нашите входни врати. Всичко това е с цел да имаме врата отговаряща на изискванията на всеки един от вас.

Без значение какъв стил харесвате или колко е странен вкусът Ви, ние гарантираме, че имаме мечтаната за Вас входна врата, която не само ще върши своите функции без проблем, ами ще краси входа на дома Ви и по този начин, ще създадете приятна и сигурна обстановка за Вас и Вашите близки.

Най-характерното за нашите метални и блиндирани врати е високото качество на изработка, високите нива на устойчивост против взлом и красив външен вид. Входните врати от „Врати София“ са едни от най-сигурните.

Качествената врата трябва да заглушава звуците от съседите и улицата, като осигурява спокойствие и хармония на своя собственик и същевременно е енергоефективна и запазва топлината и комфорта в къщата. Входните врати, предлагани от нас изолират дома ви, благодарение на пълнежа от минерална вата. Входна врата с такъв пълнеж ще ви отдели от света и ще ви даде спокойствие и топлина.

Като заключение ще кажем, че в днешно време пазара е огромен и входните врати са различни и се предлагат в безброй варианти. Важното е да изберете врата, която удовлетворява вашите желания и ще донесе спокойствие, сигурност, уют и хармония в дома ви.

Всички наши врати се предлагат на склад и могат да бъдат доставени в максимално кратки срокове.

Възползвайте се и от нашите отстъпки при поръчки на едро.

Ние от „Врати София“ се стремим да бъдем максимално полезни за нашите клиенти и да им предложим най-доброто от пазара на блиндирани и метални врати!