По визията посрещат, по качеството изпращат

Досега сте чували – “По вида посрещат, по ума изпращат!”. Е, ние пък Ви казваме, че що се отнася до една врата, то тогава трябва да звучи по следния начин – “По визията посрещат, по качеството изпращат!”

Без значение, дали търсим входни или интериорни врати, дизайнът е това, което първоначално ни привлича. Не ни ли грабне един модел окото, каквито и положителни характеристики да има, няма да ни впечатли. И това е сигурно! Ние, обаче не съм много за този начин на мислене и не смятаме, че той трябва да бъде толериран. Разбира се, видът е важен, както за вратите, така и за цялостната визия на дома, но не е правилно да гледаме на нещата по този, меко казано, повърхностен начин. Инвестицията, която правите, за да обзаведете всички помещения във Вашето жилище и съответно да го затворите с една хубава блиндирана врата, никак не е малка, затова тя трябва да бъде добре обмислена.

За да направите мъдра покупка ще Ви е полезно да се запознаете и с характеристиките на блиндираните врати. След като вече сте избрали Вашите модели спрямо техния дизайн, цвят и вид остъкление или фрезовка, то следва да обърнете внимание и на качествата, които те притежават. Ако желаете да направите дългосрочна инвестиция, е препоръчително да се спрете на малко по-скъпите, но качествени серии, като например: Серия Панел – за входната и серия Гама – за интериорните врати.

Какво ни предлагат те?

T 100 Africa 02

Серия Панел

Два броя МФД панела, придаващи елегантен вид на крилото от външната му страна и метален лист, метално оребрение и минерална вата във вътрешността му. Блиндираните врати са снабдени с две заключващи системи, нощно заключване, пасивни шипове против разбиване и обков по Ваш избор. Касите се регулират и обхващат зид до 50 см.

Серия Гама

Тези модели са изработени от висококачествен ламиниран ХДФ. Крилата са с рамка от масив и оребрение по цялата му дължина. Касите са отново регулируеми и имат первази за от двете страни на стената.

Е, какво повече можем да искаме от това! Визия и качество в едно!