Да сътвориш атмосфера

Вратите – те са обликът на Вашия дом. Чрез тях можете да сътворите атмосфера и да покажете своя стил. Самите те придават усещането за топлина, спокойствие, уют и демонстрират индивидуален вкус.

Избор на врата по време на ремонт

Когато се прави грандиозен ремонт, винаги по-скоро се изпипват всички детайли от мебелите до осветлението. В днешно време има голям избор на врати. Цветовата гама и многобройните модели врати, предоставят възможност да се реализира индивидуалността и подобряването на интериора на жилището. Моделите врати, които се предлагат могат да бъдат, в зависимост от интериора на Вашия дом – старинен, класически или съвременен. Също така визията на вратата се дължи на материала, от който е изработена и самото предназначение на вратата и дали, тя ще е интериорна, за мазе, входна врата за къща или апартамент. Има и по-специфични врати – пожароустойчиви и влагоустойчиви. Специфика също има и при начина им на отваряне. Всичко това е важна част от визията на дома.

Класически дизайн на вратите

Интериорните врати допускат преобразяване в стилово отношение, особено, когато те са от натурално дърво. То придава изящество, свежест и топлина на дома. В зависимост от Вашия интериор, вратите при които основния материал е дърво, могат да бъдат с красива лека фрезовка или орнаментно стъкло, според Вашия вкус. Стандартните врати позволяват да се съчетаят с всички архитектурни стилове. Там са заложени класическите цветове (орех, светъл дъб, бял, златен дъб, венге). Имат красиви обли каси и первази. Те могат да бъдат, както модерни и съвременни, така чудесно пасват и на по-старинен декор.

204 Z 1

Модерен дизайн на вратите

Самите модели не са претенциозни. Но за сметка на това, съвременните врати идеално се съчетават с модерните за времето мебели и подови настилки. При тях има още по-голям избор на орнаменти и видове стъкла. Разнообразието е голямо, не само при дървените, МDF или HDF врати, а и при красивите и модерни врати от стъкло. Тези вътрешни врати са подходящи за всички видове помещения в дома. Те позволяват сами да си измислите дизайнa на Вашите врати, дали те ще бъдат с принт или изящна красива гравюра. Разнообразието на стъклата е голямо. Тези врати придават стил и внасят голяма светлина на по-големите помещения.

Какво е дом, без красиви и стилни врати?! Открийте своя стил при интериорните врати и го съобразете с интериора в жилището си. Красивите врати придават уют, а свежите цветове носят настроение и топлина. Всички тези детайли създават една невероятна атмосфера на дома и семейството!