Врата с транспортен дефект – удачен избор ли е за входна врата?

Трябва Ви входна врата, но не разполагате с много средства. Ами ние Ви предлагаме да вземете врата с транспортен дефект.  “С транспортен дефект ли? Защо? Тя ще е грозна, няма да е качествена, пари за нещо дефектно, ще се излагам само!” –  най-вероятно много подобни твърдения и въпроси ще последват. Сега ще се опитаме да разсеeм съмненията Ви относно тези врати.

Материали на изработка

Те са изработени от абсолютно същия материал като една нормална входна вратаметална или с MDF плоскости. Имат метален лист, метално оребрение. Изолацията е тип ”пчелна пита”, стериопор или каменна вата. Имат си дръжки, брава, уплътнения, ключалки, шпионка, метална рамка, панти и т.н. До тук нищо по-различно от всяка входна врата. Различни разцветки са, имат си своята специфична украса и индивидуално излъчване. Разликата им е, че имат леко одраскано крило или някъде там натисната каса. Към този клас врати можем да причислим и мострите, които са били монтирани в някой магазин. При всички случаи този тип дефекти не оказват влияние на правилното функциониране на вратата, тя без проблем ще се отваря и затваря, ще е топло и ще шумоизолира. Нали това е и целта на една врата!

Евтини блиндирани врати

Къде можем да използваме врати с транспортен дефект

Такива врати можете без проблем да монтирате на нашата вила, маза, складово помещение, а защо не и на апартамента, особено ако дефектът е лек и се пада от вътрешната страна и по този начин е незабележим за околните. Купувайки си такава врата, Вие значително спестявате разходи на семейството. В същото време имате една красива, качествена и надеждна блиндирана врата.

Доста често, когато купувате врата се прави поръчка и чакате известно време, за да се достави и после да се монтира. А при избора на една такава с транспортен дефект или демонтирана мострена, Вие я получавате веднага и спестявате от ценното за Вас време. Не е ли голямо предимство това? Получавате на момента и то на два пъти по-ниска цена!

Лекото одраскване винаги може да се замаскира с подходящите материали, огънатото може да се изправи и изчука и така си купувате нещо ново и качествено на доста достъпна цена. Предимствата на такъв тип врати са много съблазняващи и доста хора ги оценяват, без да се притесняват от лекия им външен дефект.

Така че изборът на врата с транспортен дефект е оправдан. Инвестицията не е голяма, но това което ще получите в замяна я надминава. Независимо, че не е перфектна и с малък недостатък, входна врата със транспортен дефект, би Ви защитила от външните набези, би Ви топлила през зимата и би придала завършен вид на Вашето уютно жилище. Вземете си такава врата и ще направите правилен избор!