Входни врати за панелни жилища

Винаги при смяната на входната врата с нова, жилището придобива нов облик, в повечето случаи по-добър. Днес на пазара се предлага изобилие от врати, способни в пълна степен да задоволят и най-изтънчения вкус.

Ползи от нова входна врата

С инсталирането на нова качествена входна врата, Вие печелите няколко неща – нова визия и по-голям комфорт (в някои случаи по-голяма защита и икономия на електроенергия), особено когато старата врата е в много лошо състояние – с деформации, ожулвания и дори пукнатини. Да не говорим за мигновеното поскъпване на апартамента, от момента в който новите входни врати за панелни жилища са монтирани. Това, разбира се, е във Ваш плюс, в случай че след време решите да продавате.

Що се отнася до климатичните промени, гледайте да инсталирате новата входна врата, преди да започне студеният период. Най-добре е в подобен случай да поставите в жилището си блиндирана врата, която със сигурност ще подобри енергийната му ефективност.

Блиндирана входна врата 802-7

Но освен енергийноефективни и надеждни, блиндираните врати изглеждат много добре и визуално (предлагат се в най-разнообразни нюанси и фрезовки), така придават желаната естетика на жилището.

Материали за изработка

Най-често моделите входни врати са изработени от естествено дърво, индустриална дървесина или от стомана. Ако търсите нова врата за външно помещение или такова, в което има наличие на влага, тогава най-подходяща за Вас е металната. Сплавта пази от дъжд, силни ветрове и друг род метеорологични условия.

Вратите от естествено дърво стоят много красиво, но е за предпочитане те да се поставят в помещения, където няма влага и резки температурни промени. Иначе има риск да се издуят и деформират необратимо. Проучете добре материалите за входни врати за апартаменти, предвид условията на жилището си. Помислете върху топлоизолационните качества на крилото и неговата дебелина, прагът, касата и още други компоненти. Междувременно разчитайте на нас, за да Ви дадем насоки за най-добрия избор!