Входна врата подходяща за панелно жилище

В днешно време е много важен моментът за смяна на входна врата. По-особено е, когато става въпрос обаче за панелно жилище. Повечето такива апартаменти са все още с метални каси, които са излети с бетона и са вкопани в пода. Труден е въпросът каква точно врата можем и трябва да си сложим.

Напоследък на пазара навлязоха нови модели входни врати точно за такива жилища. Те позволяват да се облече лятата метална каса. Монтира се нова каса, направо върху нея. По този начин се предотвратява къртенето, което е доста сложно и трудно и не всеки би се справил с това, а и отнема много време. Повечето монтажни фирми предлагат тази услуга, но тя е скъпа, именно заради това, че е доста трудоемък процес.

Варианти за смяна на входната врата

При сменянето на входната врата имаме два варианта. Ако ни предстои основен ремонт, най-добре е да се демонтира металната каса. Това може да стане, като се изреже или отстрани с къртач. Стигне ли се до това решение е хубаво да се обърнем към специалисти, които се занимават с това, за да избегнем главоболията, особено когато не знаем как точно трябва да се направи. Демонтажът на лятата метална каса е добър избор, тъй като може да сложим съвременна и добра врата, с хубав дизайн.

Ако сте приключили вече с ремонта или не желаете да има много за къртене и чистене, може да се спрете на варианта с обличане на метална каса. Отворът се стеснява предимно с до 3 см., което не е много и създава голямо удобство. Има хубави и стилни модели сред тези врати, така че в никакъв случай не трябва да си мислете, че няма избор или пък, че ще изглежда грозно. За още по-добър и завършен вид се предлагат и допълнително декоративни первази, които изцяло обличат зида и придават завършена визия на вратата. Тези врати, както и всички останали също си имат гаранция и са бюджетен вариант. Спестяват ни разходи и чистене. За консултация и съвети винаги може да се обърнете към нашите консултанти в шоурума ни за врати, за да разберете още за важните критерии при избор на блиндирана врата,