Качествени входни врати

Дошло е времето за смяна на старата Ви входна врата, прекалено амортизирана е или пък сте закупили ново жилище и се чудите каква врата да поставите. Не забравяйте, че тя ще е лицето на Вашия дом – ще бъде първото нещо, което Вашите приятели ще виждат, когато идват на гости и последното, когато си тръгват. Именно за това е важно и какво впечатление ще остави тя у тях, т.е. добрият външен вид ще играе важна роля в избора Ви. От съществено значение е и сигурността, която ще осигури на жилището Ви – да бъде стабилна и надеждна. Не на последно място остава и цената. Вярно е, че входната врата не се сменя всяка година, но необходимо ли е да оставим цяло състояние или може да намерим такава, която да отговаря на нашите изисквания спрямо цена/качество?

Входната врата – качество и стил

Отговорът на въпроса е ДА – има такива врати! Без съмнение качествените входни врати ще отговорят на всички Ваши изисквания, които имате. Ще получите добър външен вид, качество и сигурност за дома Ви. Моделите се предлагат с една заключваща система, а ако сте от тези, които търсят по-високо ниво на сигурност, има врати и с по две. Дори и да се спрете на вариант с едно заключване, можете да бъдете спокойни за Вашето жилище. Tъй като заключващата система е тристранна – излизат шипове отдолу, отгоре и по средата. Включени са гумени уплътнения на крилото и касата, а пълнежът на самото крило е тип пчелна пита – с цел подобряване на топло и шумоизолацията.

pexels lina kivaka 1661576

Характеристики на входната врата

Можете да избирате между 5 см. и 7 см. за дебелина на крилото при различните модели. Избор имате и при покритието – прахово боядисани, PVC фолио, а някои от вратите се предлагат и с UV защита. Те са специално предназначени да издържат на външни условия (удачен избор за къщи, където ще се напича от слънцето вратата). Моделите се предлагат с 10 см. каса за щоков монтаж. Имате опция да измажете останалата част от зида в красив дизайн, който е част от Вашия коридор или да облечете с допълнителна каса (уширение + перваз).

След като входната врата е успяла да отговори на всички Ваши изисквания за сигурност, добър външен вид и приемлива цена, няма причина да не се спрете на някой от моделите, които се предлагат.