Врата с транспортен дефект – удачен избор ли е за входна врата?

Трябва ви входна врата, но не разполагате с много средства. Ами ние ви предлагаме да вземете врата с транспортен дефект. С транспортен дефект ли? Защо? Тя ще е грозна, няма да е качествена, пари за нещо дефектно, ще се излагам само и много други въпроси ще последват може би. Сега ще се опитаме да разсеeм съмненията ви относно тези врати.

Материали на изработка

Те са изработени от абсолютно същия материал като една нормална входна вратаметална или с MDF плоскости. Имат метален лист, метално оребрение. Изолацията е тип ”пчелна пита”, стериопор или каменна вата. Имат си дръжки, брава, уплътнения, ключалки, шпионка, метална рамка, панти и т.н. До тук нищо по-различно от всяка входна врата. Различни разцветки са, имат си своята специфична украса и индивидуално излъчване. Разликата им е, че имат леко одраскано крило или някъде там натисната каса. Към този клас врати можем да причислим и мострите, които са били монтирани в някой магазин. При всички случаи този тип дефекти не оказват влияние на правилното функциониране на вратата, тя без проблем ще се отваря и затваря, ще е топло и ще шумоизолира. А нали това е и целта на една врата!

Евтини блиндирани врати

Къде можем да използваме врати с транспортен дефект

Такива врати можем без проблем да монтираме на нашата вила, маза, складово помещение, а защо не и на апартамента, особено ако дефектът е лек и се пада от вътрешната страна и по този начин е незабележим за околните. Купувайки си такава врата ние значително спестяваме от разхода на семейството. В същото време имаме една красива, качествена и надеждна блиндирана врата.

Доста често, когато купувате врата се прави поръчка и чакате известно време, за да се достави и после да се монтира. А при избора на една такава с транспортен дефект или демонтирана мострена, вие я получавате веднага и спестявате от ценното за вас време. Не е ли голямо предимство това? Получавате на момента и то на два пъти по-ниска цена!

Лекото одраскване винаги може да се замаскира с подходящите материали, огънатото може да се изправи и изчука и така си купувате нещо ново и качествено на доста достъпна цена.

Ще го сравня така: ако вашето дете е по-различно от другите, със заболяване или друг цвят на кожата – нима ще го оставите, няма да го обичате или ще го замените с друго? То ще ви обича безрезервно каквито и да сте вие, защото сте неговия родител, неговия ангел, неговия спасител.

Така е и с избора на врата с транспортен дефект – тя ще ви се отблагодари стократно, че точно нея сте избрали. Независимо, че не е перфектна и с малък недостатък, като ви защити от външните хора, като ви топли и като придаде завършен вид на топлината и уюта във вашия дом. Вземете си такава врата и ще направите правилен избор!