Интериорни врати подходящи за всяко място и всеки дом

Интериорът и обзавеждането имат важна роля за това да се чувстваме добре и приятно в нашето жилище или офис. С изборът на интериорни врати не трябва да се прави компромис, като това не означава, че трябва да закупите най-скъпото, за да сте доволни. Напротив точно обратното. Ние от Врати София предлагаме различни видове, типове и модели интериорни врати, които варират в ценови диапазон от 250 до 470лв. в зависимост от това коя серия сте избрали. Имаме подходящи врати за всеки вкус и за всеки клиент.
Предлагаме две различни серии интериорни врати – „Гама” и „Граде” – с различни покрития и цветове.

Интериорни врати Гама

Всеки човек желае да обзаведе по различен начин своят дом. Затова всяка серия предлага индивидуални цветове, за да може да се избере най-доброто според желанията на клиентите. Ето тук идва тезата, че за да сте доволни от вратите си не означава, че те трябва да са най-скъпите. Защото цветовете, които предлага най-бюджетната серия „Гама” са масово познатите – светъл дъб, златен дъб, венге, бяло и орех. Ако желаете да обзаведете вратите си с цвят имащ в себе си леко червен подтон, това автоматично означава, че най-подходяща за вашите изисквания е серия „Гама”,  именно най-бюджетната. Материалът, от който са изработени вратите не се различава по нищо с другата серия.

202 Z 1

Имаме врати изработени от дървен материал, подсилени с рамка от масивна иглолистна дървесина и допълнително дървено подсилване в средата. Единствената разлика идва от покритието, което също е съобразено защитено срещу удари и надраскване, въпреки че е машинно поставено пвц фолио. Ако желаете да заложите на по-нестандартни цветове, като перла – цвят хамелеон с леко кремави, розови и бели нишки, то тогава най-добрата серия за вас е „Гама”. Тя единствена притежава този невероятен цвят.

Интериорни врати Граде

И не на последно място, разбира се, в случай, че желаете вашата подова настилка да пасва идеално с интериорните врати, които ще изберете, то несъмнено вашата серия е „Граде”. Тя  разполага с цвят на интериорните врати отговарящ едно към едно на цвят дъб сонома при паркетите. Този цвят при серията „Граде” е наречен дъб Вераде и може да се комбинира чудесно с подовата настилка. Без никакво разминаване в цветовете, като в същото време може да се комбинира и дословно с входна врата предлагана отново от нас, но с турски производител модел Т 902.

При нас имате възможност да намерите и да изберете всичко, за което сте желали. За да може крайният резултат след дългите ремонтни дейности да ви харесва и да се наслаждавате на това дълго време!