Детска стая – освободете въображението си

Декорирането на детската спалня може да бъде трудно. Всичко – от избора на нюанси на лампата до идеални решения за съхранение на играчки, пастели, палци и каубойски шапки.

Много хора дори не мислят за първото нещо, което човек вижда, когато влиза в детската стая – вратата. Какви са възможностите?

ДИЗАЙН – ЗАПОЧНЕТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЕТО

Детската стая представлява врата към цял свят на любопитство и няма ограничения за това как интериорът може да го отразява. Интериорната врата с вълнуващ дизайн може да вдъхнови децата от първия път, когато ходят (или пълзят) в стая – независимо дали вратата е оформена като космическа ракета или просто е рисувана в красив цвят. Изборът на врата в същата тема като останалата част от стаята е страхотна идея!

ИЗВЪН – НЯМА УДОБСТВО

Децата са деца. Когато творчеството тече, не е възможно да се предскаже къде ще ги приеме въображението – или как ще изглежда стаята, когато играта свърши. Обаче нещо, което можете да си представите, е колко време ще е необходимо за почистването след това… С чисти повърхности на детските врати – безопасни за най-мръсните малки ръчни отпечатъци – можете да се отпуснете независимо от това как детето е избрало да се изразява.

detska staya s koshara

ИДЕИ – Бъдете креативни

Ако вашите деца изглеждат да гледат повърхностите на дома, когато художникът погледне празно платно – защо дори не се превърне в малко изобретателен? Вратата на детето може да се превърне в идеалния инструмент за творчество с черна дъска или бяла дъска. Като интегрирате повърхността на вратата в детската игра, можете да превърнете вратата в забавно и интересно оборудване за игра.

Тонинг – останете с развитието

Когато стаята на децата се превърне в тинейджърска стая и интересите на тийнейджърите вече не включват играчки, то разбира се трябва да бъде отразено в мебелния и интериорния дизайн. Защо вратата не се адаптира към новите нужди и ще последва това вълнуващо развитие? Може би е добре, че вратата се превръща в огледало, а не в пасивна повърхност. Вероятно това е ефектът на потискане на звука, който е необходим – най-вече за другите обитатели на дома.