Защо да изберете врати от серия Гама

Обмисляте ли вече смяна на някоя от интериорните си врати? Ако това е така, има само едно най-правилно решение за Вашия проблем! Това е серия Гама– чешки врати, които карат човека все още да вярва в красивите, но и качествени продукти!

С какво впечатляват вратите Гама

Вратите от чешката ни серия са едни от най-стилно изглеждащите интериорни врати. Цветовата гама на серията поддържа 5 цвята, които задоволяват и най-претенциозните изисквания на клиента. Това са: Бреза, Перла, Златен дъб, Сив кестен и Венге.

Крилото е изработено от HDF материал, а покритието на вратата е 3D полипропиленов ламинат. Размерите са стандартни, но вратите са безфалцови (тапетни), което прави възможно подрязването им при нужда и в широчина, и във височина. Серията разполага с 8 модела, които могат да бъдат със стъкло или само с фрезовка, както и плътен модел (210).

Врати Гама – качество и изгодна цена

Сигурно вече си задавате въпроса: „Ще мога ли да си позволя такава врата?” Отговорът е: „Да, ще можете!” Вратите не са особено скъпи за качеството и визията, които предлагат. Можете винаги да се възползвате от периодичните ни оферти.

Плюсовете на интериорни врати Гама

Нека Ви изброим още няколко предимства, с които сами ше се убедите, че в лицето им ще срещнете функционалност, практичност и красота в едно.

  • Ако си изберете модел със стъкло, при евентуалното му счупване, то може да бъде заменено с ново.
  • Всички модели се предлагат във всеки един от цветовете на серията.
  • Ако си закупите такива врати, ще имате 5 години гаранция, както и 1 година на обкова.
  • Вратите уплътняват добре и са с високо ниво на шумо- и топлоизолация.
  • Серията поддържа стандартна каса с няколко различни диапазона като размер.
  • Имате избор и на Каса Панел, която облича лятата стара метална каса, стеснявайки строителния отвор съвсем малко.

​Врати Гама и за Вашата баня

Ще Ви зарадваме с това, че имате възможността да получите и врата за Вашата баня, в цветовете на Гама. Това предимство е чудесно, тъй като така няма да се наруши хармоничността на дома и всички врати в жилището Ви ще са с еднакво излъчване. Вратите са изцяло съобразени с влажността на помещението, като отвътре са аранжирани с огледало, а от противоположната страна следват линията в интериора.

Още ли се колебаете? Запознайте се с всички параметри, характеризиращи серия Гама и ние сме почти сигурни, че бихте намерили това, което търсите при нас. Трябва само да се обадите на правилното място и да задвижите своята покупка!