Тенденции в дизайна на интериорните врати

Ентусиазмът за интериорен декор се е увеличил още повече през месеците на пандемията на коронавируса. В крайна сметка, едва ли ни е позволено да излезем! Да видим кои дизайни на интериорни врати наистина завладяват сърцата на нашите клиенти? Това е завладяваща представа за тенденциите в интериора и това, което работи за домовете на хората в момента. Така че, ако планирате самостоятелно изграждане или искате да преустроите дома си малко, ето списъка с тенденциите на вратите, които виждаме през 2021 година.

Индустриален стил

Тяхната остра фабрично готина атмосфера и изчистени линии на рязане, се оказват особено популярни сред хилядолетията и професионалистите: хора, които обичат добрия дизайн и са уверени в своя стил. Имате много въпроси относно публикации за самостоятелно изграждане и обновяване за Вашите градски индустриални интериорни врати. Най-често се предлагат в черно или бяло, остъклено или неглазирано, изглежда, че потребителите се радват, че най-накрая могат да се докоснат до парче от атмосферата на индустриалните врати, което съчетава добрияt външен вид с практичността.

Сиви ламинати

Страстта към сивото не показва никакви признаци на отслабване и когато обмислите начина, по който този цвят на интериорните врати, тъмен или блед се съчетава с толкова много различни видове интериори и цветови схеми, е лесно да разберете защо. Макар сивото някога да е изглеждало запазенa мярка за онези, които са много уверени в своя стил, сега виждаме, че вратите от сив ламинат стават много по-масови. Със своите прости, стилни линии, тези врати работят прекрасно с всяка интериорна цветна тема. Откриваме, че хората се вълнуват особено от прекрасното покритие върху интериорните врати с ефект на дърво. Всъщност изглежда, че тенденцията към съвременните ламинирани подови настилки от дървесен ефект определено е направила успешен преход към вратите.

Бяла дървена интериорна врата

Вила в стил Дъб

Универсалността определено е плюс при вратите: клиентите харесват дизайни, които ще работят с различни теми за интериорен дизайн. Този избор на дизайн наистина напомня на класическа английска вила, но се ползват най-вече в съвременните домове. Тези, които обмислят да продадат домовете си, трябва да бъдат успокоени: Вашите интериорни врати със сигурност ще бъдат хит за всеки купувач.

Белият цвят не изостава

Класическата серия врати се оказва огромен хит сред хора, които обичат този достоен стил. Въпреки че на пазара има и други вдлъбнати панелни интериорни врати, профилните корнизи на тези конструкции наистина ги отличават от останалите. Конкурентната цена на тези врати означава, че Вашият дом може да се възползва от врати от висок клас, без да се отрази на бюджета Ви. Виждаме актуалната тенденция да се смесва класиката с модерната, която наистина увеличава популярността и на тези врати. Те са идеални за домашни интериори!

Така че, това са нашите основни тенденции при интериорните врати за 2021 г. Разгледайте още възможности за врати, според различните стилове в интериора, със сигурност може да почерпите идеи. Когато всичко е казано и направено обаче, що се отнася до избора на дизайн на вратата, най-добрият съвет за стил е следният: изберете това, което работи за Вас! Но бъдете сигурни, че имаме опции, които отговарят на всеки стил и бюджет.