Как Вашият дом да бъде по-светъл през зимата

През зимния сезон Вашият дом ще изглежда по-тъмен, отколкото през лятото, затова се погрижете да промените това. Разгледайте нашите препоръки, с които ще Ви помогнем той да стане по-светъл и по-уютен.

Обновете Вашите врати

Ако Вашият дом не получава адекватна слънчева светлина, фактът няма да е очевиден толкова, колкото през зимата и есента. Периодът може да не е подходящ за големи ремонти, като разширяване и бутане на стени. Затова Ви насочваме към друго решение, чрез което да подобрите достъпа на дневната светлина, която получава жилището Ви. Съвета ни е – подменете съществуващите интериорни врати.

Ако имате нужда от монтиране на врати през студените сезони, ние сме тук да Ви зарадваме и препоръчаме варианти. Те ще осигурят на Вашия дом по-голям достъп до слънчева светлина, а и ще спомогнат повече топлина да се запазва в помещенията.

стъклена интериорна врата

Подсигурете се с нови прозорци

Подмяната на по-старите прозорци, които имат дебели дървени рамки, с нови прозорци, с по-тънки рамки, могат да направят чудеса за подобряване на естественото осветление в дома. Задължително се подсигурете преди настъпването на зимния период, за да прекарате студените дни в топлина и уют.

Повече светлина при входа на дома

Достъпът на светлина в антрето ефективно гони мрачната и подтискаща обстановка. Ако живеете в къща, нямате по-добра възможност от тази, да се снабдите със солидна входна врата, която дори може да е двукрила. Входните врати по поръчка предоставят възможности с добавяне на стъкла, които са прекрасно допълнение, което Ви носи повече дневна светлина.

Ако сте обмисляли подмяната на вратите, но се колебаете за монтажа им, разбираме загрижеността Ви. Въпреки това, не се страхувайте, защото нямате причина за това! Във всички случаи монтажът през зимата ще бъде започнат и завършен в рамките на точно определено време. Така при отстраняването на старата врата, домът Ви няма да бъде подложен на студ. Нашите специалисти ще се погрижат да получите бързо и качествено обслужване!

Ако обмисляте подмяна на врати през тази зимата, не забравяйте, че монтирането извън сезона е не само бързо, но и рентабилно. Ако желаете да получите информация за предимствата свързани с енергийната полза свържете се с нас, за да обсъдим възможностите.

Други фактори

Погледнете, дали има храсти или клони, които биха могли да блокират достъпа на слънцето до прозорците Ви. Дори, безлистните зимни дървета могат да възпрепятстват до 40% от слънчевата светлина.

В помещенията се уверете, че тежките завеси, щорите и мебелите не са причина за мрачната обстановка. По-тежките зимни завеси са добър изолатор за прозорците Ви през студените месеци, но по време на слънчевите дни може да ги отваряте при прозорците с южно изложение. Не пропускайте, в случай че живеете в къща, да осигурите светлина към градината – чрез стъклени врати и френски прозорци, например. Няма нищо по-хубаво от това да сте близо до природата, дори и през зимните месеци, пиейки сутрешното си кафе, наслаждавайки се на изгледа към градината.