Избор на интериорна врата

Трудно Ви е да изберете интериорна врата? Чудите се как да я съчетаете с интериора? Има няколко важни препоръки, когато избирате интериорна врата, които да предвидите. Ето ги и тях!

Магазин за врати

Първо изберете правилния шоурум! Консултантите в шоурумите ще Ви съдействат с компетентните си препоръки и съвети, по този начин ще улеснят и Вашия избор. Изберете тема на жилището, а именно дали ще бъде в модерен, в бароков или пък класически стил. Изберете цветовата гама, която ще преобладава и помислете, дали искате интериорната врата да изпъква или пък да се слива с цялостната визия на интериора. Ако искате цветовете на интериорните врати да изпъкват, заложете на цвят Венге или Сив Кестен. Ако пък искате акцента да не е върху интериорните врати, то заложете на цвят Перла или Сибирска лиственица.

Не забравяйте, че красотата на жилището, се определя още преди да сте прекрачили прага с избора си на входната врата! Подходящите интериорни врати ще се отразят на интериора Ви! За визия, която да е перфектна и със собствен стил на помещението, съчетайте цвета и материала на вратите с тези на пода.

Тенденции при интериорните врати

Правилен избор на интериорна врата

Много често в повечето жилища се пренебрегва изборът на интериорните врати, което не е правилно. Вътрешните врати са от голямо значение за жилището, тъй като не само ще придадат стил, но ще повишат цената на имота. Реконструкциите вдигат стойността на жилището, особено ако включват и обновяване на вътрешни врати. Избирайки точните врати ще си осигурите уюта, който всеки търси. Шумоизолацията, материалът, цветът или видът са част от нещата, на които да отдадете значение при решението Ви за интериорни врати. Купувайки интериорни врати, бихте могли да се консултирате и със специалист по вътрешен дизайн, който ще Ви насочи как да съчетаете успешно интериорните врати с цялостната визия на помещенията.

Запомнете най-добритя избор се прави със сърце! Разгледайте моделите и първият, на който погледа Ви се задържи, ще бъде правилният. Дизайнерът ще Ви съдейства за избора на интериорна врата, а за цвета и характеристиките ще Ви съдействат продавач-консултантите.