Избор на интериорна врата според зодията

Винаги и неизменно идва момента за ремонт на жилището. Препоръчваме Ви да го завършите с подмяна на вратите си, било то входна или интериорни.
Ако сте малко или много суеверни, може би обръщате внимание и на зодиите и тяхното значение в живота на хората. Ето, как най-лесно да се насочите към правилните интериорни врати, съобразно зодията Ви.

Овен (21.03-20.04)

Овена е бърз в решенията и набелязва своята интериорна врата, още с влизането си в шоурума. Изборът му се определя от цвета, който задължително е тъмен, със стъкло или без, не е от значение, важното е качеството на изработка и достъпната цена!

Телец (21.04-20.05)

Обича конкретното и урежда живота си при материални удобства. Интериорните врати за домът на Телеца, ще са най-скъпите, с най-доброто покритие и изборът на стъкло чинчила, ще завърши с красота и изящество! По-скъпото е по-хубаво!

Близнаци (21.05-20.06)

Те обичат класиката и в покупката на врати, не изневеряват на интуицията си. При тях ще преобладава малко стъкло. Те задължително ще държат по характеристики да са най-добрите. Така, както искат да изкарат цял живот с тях.

Рак (21.06-21.07)

Пъстроцветен зодиакален знак. Те биха избрали интериорни врати в различен стил. Остъклени, с фрезовки, дори в различна гама от цветове. В главата си те имат идеи, които никой друг няма!

Лъв (22.07-21.08)

Производството, качеството, покритието, както и пълнежа са главната роля в избора на интериорни врати при Лъва. Те биха си закупили всичко поотделно и биха изчакали достатъчно дълго за доставка, стига крайният резултат да е като за крал!

Дева (22.08-21.10)

Те са уникални в избора си на всяко нещо! Те ще търсят различното. Ако повечето клиенти се спират на интериорни врати произведени от дърво, при тях ще са стъклени. Те обичат чистотата и за тях няма да е проблем, ежедневното полагане на грижи и за вратите си.

Везни (22.09-21.10)

Както всички знаем Везните трудно взимат решения в своя живот. Премислят хиляди пъти, докато се уверят напълно, че правят най-удачният избор. Така е и с интериорните врати. Важно е качеството, пълнежът, изолацията и уюта. Светли, остъклени и красиви – това е техният избор!

Скорпион (22.10-21.11)

Свободолюбието на Скорпиона ни навежда на мисълта за остъклени или изцяло стъклени врати. За спалнята при тях ще е плътна врата с добра шумоизолация.

Стрелец (21.11-21.12)

Стрелецът надминава дори и себе си, когато купува  интериорни врати за дома си или за работното място. При тях вратите трябва да имат завършен вид, класически модел и цвят.

Козирог (21.12-19.01)

Това е зодия, на която ѝ е все едно. Но това, на което би държал при избора си на врати ще е да са плътни, с леки фрезовки и тъмен цвят.

Водолей (20.01-18.02)

Тази зодия обича свободата и вратите, които би избрала ще са по-остъклени. Така ще чувства пространството и светлината в дома си. Гамата от цветове също ще бъде светла. Водолеят смята, че тъмният цвят не е за него. Креативността на Водолея се вижда и в дома му, от избора на стъклени, оргинални интериорни врати.

Риби (19.02-20.03)

Зодия Риби е крепостна личност. Там, изборът на врати, ще започне от масивна блиндирана врата и ще завърши с интериорни, но различни от стъклени и в тъмна гама врати!