Защо интериорни врати Гама са от най-предпочитаните модели за дома?

Нека дадем отговор на този въпрос, разглеждайки в детайли чешките врати Гама.

Материали с доказано качество

Качеството на изработка на крилата и касите на вратите е изключително високо. В крилото са приложени HDF плоскости, с рамка, която е масивна, а вътрешността му е поставено HDF оребряване за повече здравина.


HDF материалът представлява ситно смлени дървесни частици, пресовани с естествени смоли и лепила. Това обличане на вратите е доста по-нов и по-добър вариант от този с MDF. Превъзхожда с по-голямата си плътност, влагоустойчивост, здравина, шумо и топлоизолация. За да се придаде краен завършен и красив вид, на вратите, чешките специалисти са ги облепили с 3Д полипропиленов ламинат.
3Д полипропиленовия ламинат е с висока износоустойчивост, труден е за надраскване, придава прекрасен вид на вратата визуално и на допир има лек релеф, който добавя още стил, красота и естественост към вратата.

Разнообразие от модели

Интериорните врати Гама са предпочитани от доста потребители, защото имат голям набор от варианти със стъкло, а за избягващите стъклените врати, серията успява да да предложи и фрезовки или напълно изчистени модели.

Различни цветови решения

Друг плюс при чешките врати Гама е, че имате богат избор от цветове, цели 5 на брой, от светли, като цвят Бреза и Перла, до тъмни като Сив кестен и Венге, а за феновете на дървесното и естественото, серията може да се похвали с прекрасния цвят Златен дъб. С тези цветови възможности няма да е трудно съчетаването на интериорните врати с пода на различните помещения в жилището.

Конструкция предлагаща избор

Интериорни врати Гама

Вратите са предпочитан модел, защото конструкцията на крилото е безфалцова. Това позволява на клиента да избере посоката на отваряне в деня на монтажа, което улеснява много голяма част от хората, които не могат да решат как точно искат да им се отваря вратата. Ако пък имате отвор неотговарящ на стандартите, а вече сте приключили с ремонтните дейности, конструкцията на крилото позволява да се коригира, според Вашия отвор, така че вратата да може да бъде монтирана безпроблемно.

Изолационни предимства

За добрата изолация на вратите, чехите са добавили и допълнително уплътнение на касата, което да изолира и разделя шума и звуковете от различните помещения.

Завършен пълен комплект

За разлика от други модели, чешките врати вървят и със стилна дръжка, за да може комплекта Ви да е напълно завършен и да нямате допълнителни доплащания за различни аксесоари.
Ще заключим че вратите Гама са толкова желани, защото имат голям избор на модели. Избирайки тях, клиентите получават интериорни врати с изключително качество, което най-важното е достъпно!