Интериорни врати за детска стая

Искате най-доброто за Вашето дете? Повече от всичко желаете да му осигурите удобство и уют, така че да се чувства прекрасно в своя мил дом? Подарете красива и забавна врата с чудна картинка, която да отива на останалия цветен интериор на стаята на Вашето сладко и очарователно хлапе.

Предлагаме Ви много весели и забавни интериорни врати с известни герои от детски филмчета, с богата палитра от цветове, които не само ще радват вашето мъниче, но и ще развиват въображението на детето Ви.

Освен интересната декорация на вратите за малчугани, нека обърнем внимание и на това, колко стабилна е конструкцията на тези модели.

Материали и покритие

Материалът, използван за направата им, е ХДФ. Крилото бива с рамка от масив и е подсилено с допълнително ХДФ оребрение. Това прави вратите изключително здрави.

Покритието бива непрекъснато и за неговата направа са използвани естествени дървесни частици, слепени със смоли и лепила, т.е. устойчиво е на надраскване. Също много важен факт за интериорни врати за детска стая.

203 D 1

Каси на вратите

Нека поговорим и за касите. Те биват регулируеми и обхващат зид до 36 см. Первазите са прави, като единият от тях е фиксиран, а другият е плаващ. Первазите, също така са за от двете страни на зида, така не са нужни довършителни ремонти на стаята на Вашите мили деца. Това разбира се, ще Ви спести много време и пари.

Друга важна част от цялостната визия на една хубава вътрешна врата за детска стая са дръжките. Тук определено не сте лишени от богат избор.

Мислейки за това, винаги да бъде топличко в помещението, в което спи Вашето така обичано мъниче. Моделите, които Ви предлагаме са добре уплътнени, а крилото е фалцово.

И за да бъде щастието пълно, освен избор на любим герой от филм или приказка, Вашето дете, както и Вие заедно с него, може да разгледате и вариациите на цветове. Имаме, както по-светли багри, така и нюанси от по-тъмната гама. Обърнете внимание на интериорните врати Гама и Граде – подходящи са за всяко помещение, включително и за детската стая.