Детска стая – освободете въображението си

 

Декорирането на детската спалня може да бъде трудно. Всичко – от избора на нюанси на лампата до идеални решения за съхранение на играчки, пастели и малки съкровища.

Много хора, дори не мислят за първото нещо, което човек вижда, когато влиза в детската стая – вратата. Какви са възможностите при изборът ѝ?

Дизайн – започнете приключението

Детската стая представлява врата към цял свят на любопитство и няма ограничения за това как интериорът може да го отразява. Интериорната врата с вълнуващ дизайн може да вдъхнови децата толкова бързо, тогава когато ходят (или пълзят) в стаята – независимо, дали вратата е оформена като космическа ракета или просто е рисувана в красив цвят. Изборът на врата в същата тема като останалата част от стаята е страхотна идея!

Подходящо покритие на вратата

Децата са деца и когато творчеството тече, не е възможно да се предскаже къде ще ги насочи въображението им – или как ще изглежда стаята, когато играта свърши. Обаче нещо, което можете да си представите, е колко време ще е необходимо за почистването след това… С чисти повърхности на детските врати – безопасни за най-мръсните малки пръстови отпечатъци, можете да се отпуснете, независимо от това как детето е избрало да се изразява.

detska staya s koshara

Идеи – за най-креативните

Ако Вашите деца гледат на повърхностите на дома, както художникът гледа на празно платно, защо да не вкарате малко изобретателност! Вратата на детето може да се превърне в идеалния инструмент за творчество с черна дъска или бяла дъска. Повърхността на вратата, може да стане забавно и интересно оборудване за игра, така, че всички да са доволни!

Идеи за врати на тийнейджъри

Когато стаята на децата се превърне в тинейджърска стая и интересите им вече не включват играчки, то разбира се, трябва да бъде отразено в мебелния и интериорния дизайн. Защо вратата да не се адаптира към новите нужди и да последва това вълнуващо развитие? Може би, е добре, вратата да се превърне в огледало, а не да остане скучен предмет. Вероятно това е и един от начините за потискане на звука, който е необходим – най-вече за другите обитатели на дома. Още за детските стаи и интериорните врати за тях, научете пак тук от нашия блог.