Блиндирани входни врати на всички времена

Входните блиндирани врати на първо място са символ на сигурността, а след това можем да отбележим и съвременният им стил и излъчване.

Сигурност

Много клиенти, влизайки в магазин предлагащ врати, задават най-честия въпрос: „Коя е най-здравата врата?“. След обстоен преглед и получаване на информация за характеристики и качества на различните входни врати, те закупуват блиндирана врата. Този въпрос всъщност означава, че за потребителите най-предпочитани са взломоустойчивите външни врати. Мотивацията им за нова врата идва най-вече, след като са преживели грабеж и са разбрали, че най-важното за един дом е той да е максимално обезопасен.

Ние не класифицираме вратите като добри и лоши, но това, което можем да направим е да дадем отговори на неговите въпроси, очаквания и да препоръчаме най-доброто за него. Клиент, който е силно притеснен за своята сигурност, би харесал особено много нашите серии от блиндирани врати.

Те притежават три заключващи системи, шест шипа (активни) и осем шипа (пасивни). Последните дават изключителна стабилност на вратата, защото когато тя се затвори, автоматично те се прибират навътре в касата. Препоръчваме тези врати винаги с охота на хората, които търсят бързо решение на сериозен проблем.

Уют

Освен символ на сигурността вратите, които предлагаме предразполагат към усещане за домашен уют и топлина, особено, когато навън времето е неприятно студено. Това е така до голяма степен, поради дебелината на самото крило от цели 9 см., плътното гумено уплътнение, което ляга по цялото протежение на касата и Г-образният профил на прага. Запазването на топлината вътре в дома е от значение за хората, които желаят да приспаднат от разходите си за електроенергия.

Изолацията от минерална вата е една от любимите характеристики, които обичаме да изтъкваме като поредното предимство на предлаганите от нас входни врати. Минералната вата преди всичко е екологичен материал. Обществото все повече се ориентира към средства от естествен произход. Първо, защото винаги е по-добре за здравето персонално, както и глобално за света и второ, защото изолацията предоставя изключително качество. Минералната вата е стандарт и гарант на едно наистина, задържащо топлината изделие, което съхранява температурата в жилището.

Блиндирана врата модел T-901

Съвременен стил

Блиндираната входна врата е притегателната точка на всеки дом. Тя събира всички погледи върху себе си. Предлагаме Ви да обърнете своето внимание към цвета Арктика на модел Т901. Той създава усещане за минимализъм и красота, а в същото време придава хармония с изчистения си фрезован панел, обрисуван с геометрични прави линии. Ако сте истински почитател на светлите тонове и желаете каса и крило в един тон, ние предлагаме специално MDF обличане на каса.

В заключение – добрият търговец може да продаде на теория всичко, но всички знаем, че е в пъти по-приятно да продаваш продукт, в който вярваш. Ето и още от нашите съвети за купуване на входна врата, препоръчваме да се запознаете с тях. Ние гарантираме, че нашите блиндирани врати ще надживеят много пъти гаранцията от 5 години, която идва с тях. Те биха допринесли много за всеки един дом, в който биха били монтирани, заради качествата и изключителния си външен вид!