Модел входна блиндирана врата Т902

Днес на Вашето внимание ще Ви представим нашият иновативен модел входна блиндирана врата, позната под наименованието Т902. Тъй като много от Вас търсят изчистен модел крило, без никакви допълнителни фрезовани линии, ние решихме да пуснем още един вариант на входна врата към серия Елеганс.

Както името говори само по себе си, модел с код Т902 е изключително изящен и елегантен. Изцяло изчистеното крило придава изтънченост и може лесно да бъде съчетано, както с останалите интериорни врати, така също и с цялостното обзавеждане на дома.

T 902 l

Характеристики на вратата

Самият пълнеж на вратата се състои от метален лист 1,2 мм, висококачествен пълнеж от минерална вата и метално оребрение. В скоба можем да отбележим, че съществува и друг материал – полистирен, разберете какви са разликите между двата вида изолация.  Всичко това е облечено с помощта на два красиви МДФ панела, които са ламинирани против лесно надраскване по повърхността. Цветът, който избрахме, е един от най-търсените на пазара в днешно време. Той е известен под името Дъб Вераде. Под това име ще откриете и други врати при нас. Те са интериорни, от качествената линия на Граде. Така, лесно и без много усилия, ще съчетаете максимално добре всичките си врати у дома. Този цвят е актуален, в същото време непритенциозен, но много уютен.

Сигурност

Заключващите системи са две на брой като долният патрон е ямков, а горният – секретен. Всеки един от тях върви с по три на брой ключа. Крилото също е снабдено и с цели девет пасивни шипа, тъй като знаем, че Вашето имущество е ценно за Вас. За да Ви подсигурим добре, освен двете брави, сме монтирали и върток с резе. Така, няма да бъде нужно да отваряте напълно вратата, когато някой Ви търси. В цената на този модел влиза и обков. Той включва: шпионка, чукче и два варианта за дръжка, а именно активна или пасивна.

С всички тези характеристики с високо качество, се гордее нашият нов модел входна блиндирана врата Т902. Ако търсите сигурност, безопасност и стил в едно, това е именно Вашият модел.