Блиндирани врати в София

Показване на 1–15 от 42 резултата

Входни врати, комбинация между сигурност и стил, благодарение на своето MDF покритие. Предпочитан избор за собствениците на жилищни и офис сгради. Разполагат с безспорни качества за устойчивост, с което ще Ви гарантират най-добрата защита. Елегантния им стил създава отлично първо впечатление във Вашите гости.
Използването на най-съвременни стандарти при производство довежда до най-качествените модели врати. Предлагаме на своите клиенти специално подбрана селекция от входни врати. С цел да Ви улесним, предлагаме вземане на размери и монтаж при максимално кратки срокове.

Защо да изберем блиндирана врата?
На първо място голям плюс е материалът, от който са изработени блиндираните врати. Той е устойчив на удари, натиск и физическа сила. Освен на удар, вратите са добре топло- и шумоизолационни. Домът ще бъде по-защитен, ако крилото на вратата бъде по-дебело.

Покритието на вратата също е от значение, поради причината, че вратата ще бъде изложена на природни влияния. Когато вратата е за къща и тя ще бъде подложена на слънце и дъжд, то тогава вратите, които са изработени от МДФ не са подходящи, защото те могат да си променят първоначалния цвят.
Защита
Една от главните причини, на която клиентите се спират при избора на външна врата за техния дом. Тук е нужно да се отбележи, че е важен изборът на системите за заключване. Винаги, когато клиентът има възможност, трябва да избира два броя заключване. Това увеличава степента на защита и ще затрудни максимално нежеланите посетители. В плюс на клиента е да избере врата с вградена аларма, която ще затрудни и сигнализира, когато някой се опитва да влезе в дома.

Не на последно място е и самият дизайн. В днешно време има голямо разнообразие от модели, цветове и различни фрезовки, които да подхождат на интериора на вашето антре и дизайна на другите врати.