Блиндирани врати в София

Показване на 1–15 от 62 резултата

Входни врати, комбинация между сигурност и стил, благодарение на своето MDF покритие. Предпочитан избор за собствениците на жилищни и офис сгради. Разполагат с безспорни качества за устойчивост, с което ще Ви гарантират най-добрата защита. Елегантния им стил създава отлично първо впечатление във Вашите гости.

Използването на най-съвременни стандарти при производство довежда до най-качествените модели врати. Предлагаме на своите клиенти специално подбрана селекция от входни врати. С цел да Ви улесним, предлагаме вземане на размери и монтаж при максимално кратки срокове.

Защо да изберем блиндирана врата?

На първо място голям плюс е материалът, от който са изработени блиндираните врати. Той е устойчив на удари, натиск и физическа сила. Освен на удар, вратите са добре топло- и шумоизолационни. Домът ще бъде по-защитен, ако крилото на вратата бъде по-дебело.

Покритието на вратата също е от значение, поради причината, че вратата ще бъде изложена на природни влияния. Когато вратата е за къща и тя ще бъде подложена на слънце и дъжд, то тогава вратите, които са изработени от МДФ не са подходящи, защото те могат да си променят първоначалния цвят.

Защита

Една от главните причини, на която клиентите се спират при избора на външна врата за техния дом. Тук е нужно да се отбележи, че е важен изборът на системите за заключване. Винаги, когато клиентът има възможност, трябва да избира два броя заключване.

Това увеличава степента на защита и ще затрудни максимално нежеланите посетители. В плюс на клиента е да избере врата с вградена аларма, която ще затрудни и сигнализира, когато някой се опитва да влезе в дома.

Не на последно място е и самият дизайн. В днешно време се предлагат разнообразни от модели, цветове и различни фрезовки, които да подхождат на интериора на вашето антре и дизайна на другите врати.

Как да направите перфектния избор на блиндирана врата?

Във “Врати София” ще откриете качествени блиндирани врати на изгодни и достъпни цени. Ние Ви предлагаме огромно разнообразие от качествени и стилни блиндирани врати, които ще паснат идеално на Вашия апартамент, къща или офис.

Всички наши модели са налични на склад, а ако имате желание да сте уникални и да впечатлите Вашите съседи и приятели Ви предлагаме нашите поръчкови модели.

Моделите блиндирани врати, които предлагаме са прецизно изработени с последните разработени технологии. Те ще осигурят сигурността и защитата на Вашият дом, благодарение на двете независими заключващи системи, всяка от които с по три активни шипа.

Свежи идеи с Блиндирани входни врати

Имате възможност да изберете блиндирана врата, която има нощно резе, което е голямо предимство за осигуряване на допълнителна защита.

След избиране на материала и системата за заключване, което е едно от най-важните компоненти от избора, следва да се обърне внимание на цвета и самият модел, който ще съвпадне с интериора и екстериора на вашето жилище.

От тук идва въпроса с кое е удачно да се комбинира цвета на вратата, дали с дограмата, дали с интериорните врати, дали с подовата настилка? Това е въпрос на избор, но ние като професионалисти в сферата винаги сме намирали решения на този въпрос.

Сигурност и надеждност

Точно така, по-добър избор от блиндираните входни врати за защита на Вашия дом няма. По горе Ви представихме изключителните качества на този тип врати и повярвайте ни, всяка една дума е вярна и достоверна. Не е за вярване колко много плюсове и качества имат блиндираните врати. Като тръгнем от защита до шумо и топлоизолация.

Спестете пари и в същото време бъдете спокойни, че личните Ви вещи и близки хора, ще бъдат напълно защитени. Механизмите, които отговарят за сигурността, са изпипани и тествани и именно заради това ние имаме доверие в продуктите си.

Навлизаме в ера, в която света се променя с бързи темпове, затова всичко трябва да е на високо ниво и да отговаря на всички изисквания и стандарти. Блиндираните ни врати гарантират надеждност и дълъг живот на експлоатация, за това бъдете сигурни, че те ще Ви служат години наред.

Няма как да не подчертаем и най-големия плюс на блиндираните врати, които се предлагат в нашия магазин. Само при нас може да намерите толкова голямо разнообразие от модели и дизайни. Всяка врата има своите отличителни черти и характеристики. Запознайте се добре с всеки един модел, за да може да имате ясна представа коя блиндирана врата ще е перфектна за Вас.

Всеки иска неговия дом да е уникален и различен, затова нашия съвет към Вас е да не губите повече време. Заповядайте при нас, а ние гарантираме за това, че с помощта на нашите експертни консултанти ще намерим подходящата за Вашия дом врата.

Имаме много модели и различни цветове врати, което не ни спира да бъдем максимално гъвкави пред нашата клиентела. При запознаването ни с вашите цветови изисквания, ние ще Ви препоръчаме перфектната блиндирана врата, която отговоря максимално на вашето търсене.

След като Ви насочим към точната врата за Вас, ние ще бъдем доволни, че сме зарадвали още едно семейстово с поръчката на  идеалната блиндирана врата, и сте избрали нас като доставчик на идеалния продукт и ни имате доверие.

Не се колебайте да разгледате нашите модели блиндирани врати.