Home v2
4.4 (88%) 5 votes

Врати в София на ниски цени

 

Във Врати София ще намерите отлични интериорни и входни врати на много изгодни цени. Като директен вносител на доказани с годините производители, ние ще Ви предложим само най-доброто на пазара. При възникнали въпроси, можете да се обърнете към нашите професионални консултанти.

Интериорни врати с отлично качество

 

Интериорните врати, които предлагаме са чудесно допълнение към всеки тип жилище. Отличават се с модерен дизайн и страхотни цени. Изработени са от висококачествени материали и последен клас покрития. Подходящи за къщи, апартаменти и офиси, те се предлагат в голямо многообразие от модели и цветови гами. Доставете си чувсто за стил и уют с нашите вътрешни врати.

Сигурни входни врати за жилища и офиси

 

С нашите входни врати ще си гарантирате безопасността, от която имате нужда и същевременно няма да останете незабелязани. Нашите надеждни метални врати и сигурни блиндирани входни врати ще допринесат за Вашия комфорт. Снабдени с перфектни изолационни качества и аларма. Не правете компромиси с качеството и сигурността си и изберете Врати София.

Всички предлагани врати се поддържат в постоянна складова наличност, с което гарантираме експресна доставка. Осигуряваме безплатно вземане на размери и можем да предложим прецизно ниво на монтаж.

Предлагаме на своите клиенти още стилни стъклени врати, за да направите дома си още по-изискан. Доставяме и алуминиеви врати за баня, подходящи за мокри помещения. За да си гарантирате допълнителна сигурност, изберете нашите пожароустойчиви врати. Предоставяме и всички необходими аксесоари към вратите.